Noisia este trio-ul olandez format din Nik Roos, Thijs Vlieger și Martin van Sonderen. La momentul actual dețin 3 case de discuri: Vision, Division și Invisible Recordings, unde produc drum&bass, dubstep, breakbeat și house.

Februarie 2003 a fost momentul în care Noisia a ajuns în atenția Nerve Recordings cu prima piesă “Tomahawk”. Pentru o perioadă destul de lungă de timp, Noisia au lansat muzică sub numele Drifter. Liquid funk-ul a fost prioritar pentru Drifter, astfel au lansat “Hustle Athletics” EP pe Love Break Recordings.

La începutul anului 2007, Tasha Baxter lansează “Colour Of Me”, un album produs în totalitate de Noisia, astfel semnează cu EMI South Africa. A fost nevoie de mai mult de un an pentru a finaliza albumul, mai mult orientat spre pop, cu influențe raggae și drum&bass. În iunie 2008 lansează FabricLive 40 pe Fabric, incluzând multe din propriile lor piese. De asemenea, au realizat și mixuri pentru “Omen” a celor de la The Prodigy sau “Scary Monsterd and Nice Sprited” a lui Skrillex.

Albumul studio de debut “Split the Atom” a fost lansat în aprilie 2010 și a inclus bine-cunoscuta piesă “Machine Gun”. Noisia au lansat și o ediție specială a albumului pe mau5trap în 2012. Trio-ul au făcut muzică și pentru scurtmetraje sau jocuri video, inclusiv Midnight Club 3: Dub Edition, Wipeout Pulse, Wipeout HD și Wipeout HD Fury.

Nu se opresc aici, iar EP-uri și single-uri apar pe bandă rulantă: “Imprial”, “Purpose” sau “Incessant”. Nu putem sa nu menționam și despre “I Am Legion” – numele albumului în colaborare cu Foreign Beggars sau ultimul EP “Dead Limit” cu The Upbeats, care este nelipsit pe scena drum&bass la momentul actual.

Între timp, grupul continuă să îsi puna amprentele în toata lumea prin intermediul celor 3 case de discuti deținute. Bineînteles, au cucerit cele mai înalte culmi ale muzicii: de la Coachella la propriul lor show Noisia Invites din Amesterdam. Noisia Radio se prezintă ca fiind o platforma în care se pot juca cu muzica, dar și o oportunitate de a-și tine publicul aproape, ținandu-i la curent cu tot ce este nou.

NOISIA

WEBSITE | FACEBOOK | TWITTER | SOUNDCLOUD | YOUTUBEINSTAGRAM

Comentarii