Mai rar am văzut un artist care să urce treptele carierei și să ajungă la nivelul de sus într-un timp atât de scurt. De la melodiile cu 10.000 de view-uri pe YouTube, până la un stadion umplut până la refuz, Netsky face parte din noua generație de artiști de liquid/funk drum and bass, auto-promovați și ajunși pe forțele proprii în elita acestui gen muzical. Boris Daenen aka Netsky este un belgian care a schimbat totul. Cu un sunet complet distinctiv și mai nou, cu o platformă complet Live, Netsky rupe gura târgului din anul 2009 până în zilele noastre.

Semnat fiind cu labelul Hospital Records, Netsky și-a început cariera cu dreptul înainte, lansând piesa “Memory Lane”, urmată mai apoi de albumul “Netsky”. Primit cu entuziasm și doar cuvinte de laudă, tânărul belgian se impune pe scena muzicală de drum and bass, cu piesele proprii cât și cu cele remixate: “Witchcraft”; “Only Man”; “Nobody’s Perfect”; “Everyday”.

În anul 2010, Netsky este nominalizat pentru prestigiosul “Essential Mix of The Year” acordat de Radio One. În aprilie 2012, Boris se reinventează, lansând conceptul de Netsky LIVE! la Hospitality Brixton – un eveniment complet live, fiind acompaniat de către o trupă completă. Urmând feedback-ul extrem de bun, Netsky LIVE! pornește într-o călătorie legendară, reușind să bifeze pe hartă SUA, Australia, Noua Zeelandă și Europa.

Anul 2012 aduce la lumină și noul album al lui Netsky – “2” – care intră imediat în top 30 UK și ia primul loc pe podium în Belgia. În scurt timp, albumul ajunge să se vândă ca pâinea caldă, reușind să bifeze Platinum Sales. Anul următor a însemnând o întărire a conceptului de Netsky LIVE! cât și o continuare a tururilor de forță prin toată lumea, belgianul reușind astfel să impună numele de Netsky și de liquid drum and bass în mintea tuturor ascultătorilor de muzică electronică.

NETSKY

WEBSITE | FACEBOOK | TWITTER | SOUNDCLOUD | YOUTUBE | MYSPACE

Comentarii