Nero este un trio britanic format din Daniel Stephens, Joe Ray și Alana Watson. Deși totul a pornit ca un duo în 2004, în 2008 Watson a început colaborarea cu băieții la piesele ”Solid Air” și ”This Way”, fiind acum membru cu drepturi depline.

Nero s-au făcut remarcați în 2006 cu piesa ”Requiem”, piesă care le-a asigurat recunoașterea pe scena muzicală, fiind predominant drum and bass-ul agresiv. În 2009, aceștia revin în forță cu remix-ul ”Blinded by the Lights”, care ajunge să fie difuzat pe posturile de radio britanice și mixat de nume consacrate precum Chase & Status, Skream, Tiësto și Diplo.

în 2010, trio-ul lansează primul lor single cu MTA, ”Innocence”, în decembrie trupa fiind nominalizat la BBC`s sound of 2011. În următorii doi ani, Nero se menține în topurile britanice cu single-uri precum ”Me and you” and ”Guilt”,  obținând poziții tot mai ridicate. Tot în 2012, piesa ”Promises” ajunge in topurile din SUA. Albumul de debut ”Welcome reality” e lansat in august 2011 și ajunge pe primul loc în Uk Album Charts.

În 2013, Nero, împreună cu Skrillex, câștigă premiul Grammy pentru ”Best Remixed Recording”. Tot în 2013 lansează soundtrack-ul filmului ”Marele Gatbsy”, ”Into The Past”. În luna Noiembrie a aceluiași an este anunțată apariția urmatorului album. În luna Mai a anului 2014, single-ul ”Satisfy” de pe noul album este premiat ca fiind ”The hottest record in the world” de către cei de la BBC Radio 1. În Martie 2015 este finalizat albumul și este promovat cel de-al doilea single de pe acesta, ”The Thrill”. În luna aprilie a aceluiași an este dezvăluit numele albumului și data de lansare a acestuia, respectiv August 2015.

NERO

WEBSITE | FACEBOOK | TWITTER | INSTAGRAM

 

Comentarii