Un mix fresh vine de la crew-ul timisorean AnonimTM, cu Dudu intr-un back to back cu BIA completat cu vocea lui mc Tina.

Am incercat sa surprindem flow-ul party-urilor AnonimTM, care este unul special, poate si datorita playlist-urilor noastre. Toti dj-ii anonimi au un mare respect pentru piesele pe care le reprezinta, si le trateaza ca atare. Aici cu Bia a fost simplu, ne completam reciproc si asta este ideal când e vorba sa faci ceva impreuna. Cred ca cea mai importanta este atmosfera pana la urma, energia transmisa pe care o poti reda cu muzica noastra si care se completeaza cu cea a publicului care este unul cu adevarat special.

Tina este la mare inaltime in acest mix, este unul dintre mc-ii cei mai versatili pe care ii cunosc, ma surprinde de fiecare data.

Materialul face parte dintr-o serie de mixtape-uri sustinute de skate shop-ul U-Man, care este si unul dintre sustinatorii miscarii underground timisorene. #umanonim 01 a venit de la dj-ul Phobe1 in primavara, iar numarul 03 este pregatit pentru luna august si il va avea ca si protagonist pe Newgotti.

Comentarii