Mindscape aka Gergely Sasvári este un producător și DJ de Drum & Bass din Budapesta. Acesta s-a alăturat acestui gen de muzică în urmă cu vreo 19 ani, fiind captat instant de atmosfera petrecerilor de atunci. A început prin a-și creea propriile melodii, singurul feedback fiind dat de prietenii săi care l-au încurajat să continue. Mai târziu, Gerg s-a aliat cu prietenul său, Andor Tóth, cu care a început proiectul ”Mindscape”.

În 2003, în timp ce lucrau la prima lor piesă numită ‘Superfluous’, cei 2 au fost contactați de Dj Trace (fondatorul labelului DSCI4 din Londra), care s-a alăturat proiectului ajutându-i să termine melodia. Au continuat cu câteva lansări pe DSCI4, unde au scos și EP-ul ”Highway”, iar mai apoi pe alte labeluri mai mari ca: Hospital, Inneractive, Red Light, Explicit sau Shadow Law Recordings.

Câțiva ani mai târziu, aceștia au reușit să se facă cunoscuți prin colaborări cu artiști precum Chris.Su, Jade, Hydro sau Ryme Tyme. De asemenea, colaborarea cu labelul olandez, Triple Vision, i-a propulsat la un alt nivel, urmând a fi sprijiniți de artiști ca  Noisia, Black Sun Empire, Mathematics, Icicle, State of Mind sau Matt-U. În cele din urmă, cei 3 au luat-o pe drumuri diferite, Gergely fiind singurul care a dorit să continue proiectul, urmând și lansarea primului album în noiembrie 2007, intitulat ”Black Lotus” . Acest album a fost lansat pe Citrus Records și a fost foarte bine primit, fiind prezente chiar și remixuri de la Noisia și Break.

Mai târziu, Gerg a captat atenția prin lansarea melodiei  ”Bounce” pe labelul lui Klute, Commercial Suicide, care a avut un succes enorm urmând a fi inclusă chiar și într-un mix făcut de Andy C, “Nightlife Volume 5”. În 2012, acesta a lansat și un LP pe același label, intitulat ”Martian Chronicles”. A continuat și cu alte colaborări cu Blackout, Vampire Records sau cu labelul brazilian Dutty Audio, toate având un loc special în topul celor mai bune piese de neurofunk.

Calitatea și nivelul de producție de care dau dovadă piesele lui Mindscape ne arată cum ar trebui să sune un producător adevărat. Deocamdată, Gergely Sasvári continuă să ne uimească cu fiecare lansare și suntem nerăbdători să auzim cu ce o să ne mai încânte pe viitor!

                                                                                                                                                                  MINDSCAPE

                                                                                                                                             FACEBOOK | TWITTER | SOUNDCLOUD

Comentarii