Tom Mundell aka Metrik este un producător și DJ britanic care a impresionat scena drum and bass prin sunete euforice. După ce a lansat mai multe piese la Viper Recordings, Spearhead, Shogun Audio, în 2012 Tom a semnat exclusiv cu Hospital Records.

Cunoscut datorită faptului că a reușit să impresioneze publicul britanic, dar să se facă cunoscut și în Europa, Metrik a capturat atenția prin combinațiile techno, trance, rock și soul, pe care le realizează cu ușurință.

Primul mare succes a fost în 2008, când a debutat cu “Your World”, care a devenit “immul” liquid funk, considerat un clasic de mulți artiști. Urmatorul release a avut, de asemenea, parte de suportul Radio One, “Technicolor” a fost folosit și pentru speech-ul victorios al lui Barak Obama la Radio One. Au urmat mai multe single-uri și EP-uri, precum EP-ul “Between Worlds” la Viper, apoi marele hit “Freefall”, dar și remixuri pentru Prydz, John B, Camo & Krooked, Ayah Marar, Rockwell, DJ Fresh și Dirtyphonics.

2013 a fost literalmemte un an fără pauză pentru Metrik, mergând în toata lumea și a continuat să fie susținut de nume mari, precum Sub Focus, High Contrast și DJ Hype. În continuare anul 2014, a adus din partea lui Metrik “Human Again” și remix-uri bine-cunoscute pentru “Unmissable” de la Gorgon City, “Flashlight” de la DJ Fresh și Ellie Goulding și cel mai recent “Make The Floor Burn”.

METRIK

WEBSITE | FACEBOOK | TWITTER | SOUNDCLOUD

Comentarii