Tina a păşit în lumea drum’n’bass odată cu desfăşurarea concursului „Se caută o Voce” din 2004, organizat de AnonimTM și dj SUV (Reprazent, Full Cycle), devenind astfel vocea inconfundabilă a AnonimTM. Împreună cu dj Dudu formează un duo unic în România, participând la foarte multe festivaluri şi party-uri de muzică electronică din ţară şi din alte ţări europene. Anterior, activitatea muzicală a Tinei s-a desfăşurat pe acordurile genului alternative alături de trupa Oranj, alături de care devine cunoscută pe scenele de profil. Tot în 2004 Tina începe să cânte cu B.A.U. (Brigada Artistică Urbană), o formulă în care se creează muzică live improvizată de dans şi care depăşeşte graniţele ţării, susţinând concerte în Ungaria, Austria şi Germania.
În 2005, Tina şi un alt membru al AnonimTM, dj Seba 1394, încep colaborarea cu Teatrul Naţional „Mihai Eminescu” din Timişoara pentru a-şi aduce aportul la punerea în scenă a faimoasei piese „Absolventul” (scrisă de Terry Johnson) timp de o stagiune, creând o atmosferă specială în actul teatral cu ajutorul muzicii, într-un mod mai puţin convenţional pentru acest mediu.
În 2013 și în 2014 Tina este invitată să cânte la unul dintre cele mai importante festivaluri de drum’n’bass din lume, Sun and Bass, cu dj Presha și Tokyo Prose, în 2013 și cu The Insiders și dj Flight în 2014, devenind astfel cunoscută și apreciată și pe plan internațional.
Colaborările, de-a lungul timpului, au inclus şi câteva înregistrări şi/sau concerte alături de muzicieni din sfere diverse: Implant pentru Refuz, OSGC, Blanoz, Moebius Strip, Sensor, Skizzo Skills şi alţii. Tina a fost deseori descrisă ca fiind o voce puternică şi plină de suflet care poate să acopere o mare varietate de genuri muzicale. Mai puţin atrasă de studioul de înregistrări şi mai mult concentrată pe puterea muzicii live, Tina a rămas fidelă senzaţiei incomparabile de a crea neîncetat, la fiecare party, noi cântece, având convingerea că aceeaşi piesă poate suna de fiecare dată altfel, în funcţie de vibraţia publicului dansator. În acest sens ea consideră că fiecare set al unui dj este cu atât mai provocator, cu cât conţine mai multe piese noi, necunoscute, abandonându-se improvizaţiei, creând o punte pentru public spre muzica dj-ului.
Pe parcursul a 11 ani de activitate neîncetată pe scena drum’n’bass din România, Tina a însufleţit muzica multor dj precum: dj Suv (Playside, Reprazent), dj Storm (Metalheadz) Kabuki (liquidV, precision breakbeat research), Big Bud (Soundtrax, GoodLooking), Alley Cat (Skunkrock, Reinforced, LifeFM) Nookie (Ministry Of Sound, Phuzion, Strictly Digital), Flight (Play:Musik, Metlaheadz), A-Sides (Eastside), dj Randall (mac2, Metalheadz), Shy Fx (Digital Soundboy), Kenny Ken (mix and blen), Lenzman (Metalheadz), Calibre (Signature), Presha (Samurai Music) şi mulţi alţii, unii mai puţin cunoscuţi, dar la fel de importanţi pentru mişcarea muzicii electronice.

MC TINA

 FACEBOOK | SOUNDCLOUD  | MIXCLOUD

Comentarii