Cei care ascultă drum and bass tind de regulă să uite de MC și să își amintească doar numele artiștilor din spatele platanelor. Cu toate că fără drums, bass și atitudine piesele de dnb nu ar exista, trebuie să le acordăm și un merit masiv tuturor MC-ilor din fața pupitrelor care animează și adaugă cireașa de pe tort oricărei petreceri!

Ca să începem frumos seria aceasta cu adevărații vrăjitori din umbre, vom vorbi prima oară despre MC Tempza. Pe numele său real, Michale Dyson Adams, acest britanic confirmă încă o dată că cei mai buni MC de drum and bass se regăsesc în Regatul Unit, strânși laolaltă special ca să ne încânte pe noi, muritorii de rând. De la hosting, flow-uri multiple și câteva stage dive-uri la activ, MC Tempza cu singuranță știe să facă o atmosferă de neuitat, păstrându-și în același timp și un stil unic.

Începuturile acestuia au pornit undeva prin anul 2007, după ce a câștigat concursul Random Concept MC și astfel a cântat cam tot anul cu cei mai importanți DJ de drum and bass. În 2008, acesta a făcut un pas imens ce avea să îl ajute enorm: după un împrumut bancar, MC Tempza pleacă timp de 8 luni în jurul lumii, definandu-și stilul ce l-a consacrat astăzi și îmbunătățindu-și enorm, prin experiența dobândită, flow-ul.

În 2009 ștafeta a fost ridicată și mai sus, MC Tempza reușind să aterizeze o apariție săptămânală la postul de radio London’s Flex FM. După un feedback extrem de bun de la ascultători, acesta decide să participe la ediția din 2010 a Sun MC Competition și o câștigă, propulsându-l în topul MC-iilor de drum and bass din circuitul Regatului Unit, cât și din afară.

Din 2012 până în prezent, MC Tempza e nelipsit la toate concertele trupei Hybrid Minds, cât și pe multe piese ale acestora. De fapt, după cum merg lucrurile, Tempza se îmbină perfect cu piesele liquid ale duo-ului Hybrid Minds, aceștia reușind să își creeze un stil unic, de neconfundat.

Pentru fanii drum and bass din Cluj, care i-au văzut la începutul acestui an în Boiler Club pe MC Tempza și pe Hybrid Minds desfășurându-și magia: ați prins un show cum rar o să mai vedeți!

MC TEMPZA

 FACEBOOK | TWITTER

Comentarii