Matteo Cavo aka Maztek este un producător şi dj neurofunk, originar din Roma. A început să producă drum&bass încă din adolescenţă şi a avut ocazia să colaboreze cu Fabio, Grooverider şi Roni Size.

Descoperind potenţialul sunetelor, a stabilit o estetică unică ce a influenţat întreaga lume. Primele melodii au fost lansate la Subculture, urmând, mai apoi, colaborări cu Icarus Audio şi Syndrome Audio-adevărate infulente ale neurofunk-ului. Primul sau single “Galactica/Odyssey” a constituit un pas îndrăzneţ pentru Renegade Hardware în 2012. Acest prim pas a fost urmat de de EP-uri că “Limber” şi “M Theory” din 2013, impingandu-l pe Maztek în fruntea scenelor importante. “ThreePointZero” a reprezentat cel mai semnificativ LP al artistului lansat la Renegade Hardware, labelul anunţândîn acelaşi an închiderea sa.

Cu single-ul “What We Bring”/”Caph” la casa de discuri a lui BTK, Dutty Audio, legendarul EP “Unorthodox” la C4C Recordings şi debutul lui Maztek la Virus Recordings alăturide Optiv & BTK prin EP-ul “Dive Bomb”, viitorul a sunat extrem de bine pentru evoluţia artistului. Pe lângă acestea, Maztek a colaborat şi cu artişti din lumea hip-hop, cum ar fi Dope D.O.D, videoclipul oficial “From The Shadows” depăşind 230.000 de vizualizări şi fiind în programul turneului din 2015 al trupei.

Maztek este un pionier modern în lumea drum&bass, lovind marile festivaluri europene sau turneele din SUA şi Canada.

MAZTEK

WEBSITE | FACEBOOK | TWITTER | SOUNDCLOUD | MIXCLOUD | MYSPACE

Comentarii