Matrix & Futurebound este un duo format din artiștii britanici Jamie Quinn (Matrix) și Brendan Collins (Futurebound). Înainte de a-și uni forțele în 2007, realizând LP-ul “Universal Truth”, cei doi aveau cariere strălucite pe cont propriu. Matrix a debutat cu albumul “Sleepwalk”, semnat Virus Recordings, mai târziu lansând piesa “It’s Love Trippin’ ” sub pseudonimul “Goldtrix”. În același timp, Futurebound s-a făcut remarcat cu ajutorul caselor de discuri Moving Shadow, Infrared, Hospital și Breakbeat Kaos înainte de a înființa Viper Recordings în 2004, acum cu renume în scena muzicii electronice.

Albumul “Universal Truth” a atras susținerea unor artiști precum Swedish House Mafia și Skepta, inspirându-i pe Camo & Krooked, ShockOne și Brookes Brothers să urmeze exemplul dat de Matrix & Futurebound.

Anul 2011 a adus lansarea mixurilor “Worldwide”, ce prezintă cele mai bune piese ale anului, punându-se accent pe drum & bass, dar făcându-se remarcate și piese dubstep sau electro. În 2012, Matrix & Futurebound au ieștit cu adevărat la lumină, lansând piesa  “All I Know” (feat Luke Bingham), clasându-se pe primul loc în UK Top 40.

Nici pisele care au urmat nu au ramas în umbră, “Magnetic Eyes” (feat. Baby Blue) clasându-se pe locul 24 pentru o perioadă lungă de timp. Cele două piese s-au dovedit a fi doar începutul, pregătind terenul pentru hiturile ce au urmat. Piese precum “Control” (feat. Max Marshall) și “Don’t Look Back” (feat. Tanya Lacey) au luat cu asalt scena drum & bass, câștigându-și locul în UK Top 40.

În 2015 aceștia au lansat piesa “Happy Alone”(feat. V Bozeman), un track plin de vibeuri pozitive, care ne binedispune la fiecare audiție. Cu Matrix & Futurebound ne-am întâlnit și la Arena Dnb în 2014 și sperăm să avem ocazia să îi vedem din nou!

MATRIX & FUTUREBOUND

WEBSITE | FACEBOOK | TWITTER | SOUNDCLOUD | YOUTUBE | MYSPACE

Comentarii