Totul a început în septembrie 2005 când, alături de prietenul său, Phase 3 au pus bazele crew-ului Electronic Hunt. După ce a participat la câteva sesiuni de petreceri în Cotton Club, numele de MadLiquid a început să se facă simțit pe scena locală clujeană. Anul 2006 îi aduce gig-uri la “The King” și la celebrul “La Gazette”, care tocmai se poziționa ca locație alternativă pentru cultura urbană din Cluj Napoca. Aici, împreună cu Factor44 pun bazele unui concept de succes intitulat “Bass Monsters”, concept care se derulează și în prezent, în a treia locație a barului.

Următorul an, în 2007, MadLiquid descoperă o latură mai dark a muzicii drum&bass și astfel decide să experimenteze cu aceste sunete, organizând alături de Core Corp seria de evenimente “Infected Drums” din Gothic Club. Aceste evenimente atrag mulți tineri din Cluj Napoca și nu numai, având un real impact în scena de drum&bass din Transilvania. Primește gig-uri la București, Timișoara, Constanța, Bistrița sau Zalău și astfel își creează o identitate națională și legături puternice cu promoterii din aceste orașe. Începutul următorului an îl găsește la conducerea clubului Melody din centrul orașului și, din această postură, MadLiquid începe să ia contact cu lumea mondială a drum&bass-ului împărțind pupitrul cu DJi precum Chris.SU, Big Bud, Bulletproof, Spor, Jade sau BTK. Urmează gig-uri la Iași, Sibiu, Oradea, Brașov și Botoșani care îi îmbogățesc experiența cu publicul din toată țara.

Etapa următoare a carierei îl găsește pe MadLiquid pe scena unor festivaluri în aer liber precum ParkFest, FanFest, GetOut, Suncuius Open Air, BiniFest etc., dar și ca headliner pe afișele petrecerilor de profil din Târgu Mureș, Sfântu Gheorghe, Reghin, Petroșani sau Brăila. Totul ia amploare atunci când MadLiquid începe să colaboreze cu Boiler Club și este invitat să găzduiască petrecerea de after pentru nume mari ale muzicii drum&bass precum: Netsky, Camo&Krooked, DJ Marky, Loadstar, Dub Pistols, S.P.Y, Lenzman, Blu Mar Ten, Benny Page sau B Complex. Anul 2013 aduce o schimbare majoră de perspectivă în viziunea sa artistică atunci când este invitat să mixeze la cele mai mari festivale din țară, Electric Castle și Peninsula/Felsziget, și vede, pentru prima dată, publicul său preferat din toată țara reunit sub aceeași cupolă :)

În prezent, MadLiquid este foarte activ în circuitul djilor din țară, participând la turneele de promovare a festivalului Electric Castle în Cluj, București, Iași și Timișoara, evenimente care reunesc peste 1500 de persoane. De altfel, găzduiește petrecerile de promovare pentru propriul său crew, Electronic Hunt, prin turnee în țară de sărbători și evenimente locale precum Bassline Business, Bass Monsters sau After Work!

ENGLISH

Founding member of the Electronic Hunt organization, MadLiquid organized numerous events of drum & bass / breakbeat / dubstep / broken beats in all possible locations in town (Midi, Boiler, Raum, Flying Circus, Melody, MusicPub, La Gazette, La Tevi, Cotton, Gothic, Fire, The King, etc.), events that have brought together the biggest DJS from Romania and some internationally known.

MadLiquid has played at many series of events in Cluj Napoca (Battle Mode, Blade Masters, Infected Drums, Bass Monsters, Dangerous Groove, DISCOnnect, etc.) as well as in cities outside Cluj-Napoca like: Bucharest, Timisoara, Sibiu, Constanta, Brasov, Bistrita, Oradea, Botosani, Targu Mures, Reghin, Petrosani, Zalau, etc.) also many outdoors festivals such as: Freedom of Music, Park Fest, ReBirth, etc.)

Furthermore, he had the honor to play on stage with names such as: : DJ Aphrodite, Camo&Krooked, Netsky, Benny Page, B Complex, Spor, Teebee, Bulletproof, BTK, Big Bud, Komatic, Chris.SU, Jade, Matt U and many others.

MADLIQUID

 FACEBOOK | SOUNDCLOUD | MIXCLOUD

Comentarii