Un nou crew în țară, un headliner foarte apreciat, 5 DJ de-ai casei și o locație bine cunoscută și iubită de raverii vestici. Aceasta a fost rețeta unui party extrem de reușit, ce a avut loc weekend-ul trecut în Timișoara.

M.I.B Crew și-a lărgit orizonturile, recrutând membri din România și anunțându-și aterizarea în țară prin organizarea unui party de zile mari cu un line-up promițător, ce indica de la bun început că o să plecăm cu creierele în pungă. Locația (Daos Club) a avut un set-up ingenios cu visuals ce îți captau atenția, mașini de fum, lumini și un sound bine pus la punct, toate adăugând un plus atmosferei create de oamenii prezenți la eveniment.

Cel care a format starea a fost Mi-Tzu, care ne-a spus o poveste în tonuri de dark și deep, urmat de Noxious, care a făcut trecerea spre neuro, încălzind astfel publicul, pentru a-l întâmpina cum se cuvine pe AKOV. Setul mult așteptatului headliner a avut un impact colosal asupra publicului, care i-au sorbit acestuia fiecare melodie și mișcare. El a avut un set diversificat, combinând mai multe subgenuri, adăugând și melodii bine știute de fanii săi. După nebunia creată de AKOV era nevoie de un om nu tocmai întreg la minte ca să continue show-ul, așa că Boogeyman a preluat scena și a intrat în partea și mai agresivă a drum and bass-ului, făcându-ne chiar și un mic preview pentru următorul eveniment Snuff, încântându-ne cu niște hardcore. Următorul a fost Jigga, cu un set killer de neuro, exact așa cum ne-a învățat, iar mai apoi Loopkian cu un alt set bine încorporat de neurofunk.

De dimineață, am avut cu toții plăcerea de a-l asculta pentru prima dată pe Jahh Roland mixând, el fiind fondatorul M.I.B Crew, venit chiar din Malta pentru acest launch. Setul său a bucurat fiecare ureche, adăugând chiar și o note de jumpup printre piesele sale de dark și neuro. Pentru a termina petrecerea într-un mod frumos și plăcut, Jahh a împărțit pupitrul cu Noxious, Loop, Killcode și Helix. Aceștia s-au distrat punând muzică împreună și emanând bucuria pe care și-au acumulat-o de-a lungul nopții. It was fucking awesome!

Felicitări celor din M.I.B Crew pentru extinderea rapidă de care au parte și mult noroc în continuare cu această mișcare!

Comentarii