Luke Beavon aka LSB (Least Significant Bit) este un producător de liquid drum and bass din Essex, Marea Britanie care a apărut inițial ca DJ în 2006, iar mai apoi a început să producă și muzică (sublimă if you ask me!). După numeroase release-uri la Soul:r, Spearhead și Hospital, LSB a devenit sinonim cu liquid drum and bass.

De-a lungul timpului, sunetul lui Luke a fost influențat de diverse trupe printre care The National, Wild Beasts și The Drums și de bineînțeles de alți producători de dnb, în special Calibre, Marcus Intalex, Influx UK și High Contrast.

Probabil cea mai plină de emoții piesă a artistului este ‘’The View’’, colaborare cu DRS care a apărut la Soul:R și a devenit hit instant în lumea drum and bass-ului, fiind adorată de la fanii atmospheric până la cei de neuro.

LSB nu a devenit însă faimos peste noapte. 2007 a fost anul de debut al artistului, cu piese ca “The Eleventh Hour’’ la Deep Soul Music, iar în anii ce au urmat “Overthinking’’ la Spearhead, “Rotary Motion”/”Serendipity” cu Technimatic la Integral Records și altele.

O altă colaborare care l-a adus în atenția publicului a fost remixul piesei Starz a lui Lenzman. Faptul că artistul de la Metalheadz l-a ales pe LSB să remixeze poate cea mai frumoasă piesă de pe album a confirmat clar valoarea sa ca producător.

Luke lucrează într-un mini studio în gradină, unde are un PC, Live 9, midi controller și alte câteva mici gadget-uri. Într-un interviu acordat celor de la Drum and Bass Arena a declarat că nu se lasă deloc influențat de trendurile producătorilor și că, dimpotrivă, preferă să ignore orice este ‘’la modă’’.

LSB

FACEBOOK | TWITTER | SOUNDCLOUD | INSTAGRAM

Comentarii