Am petrecut încă o seară cu LoudNoiz la OTTO și chiar putem spune că a fost o petrecere reușită. Am avut alături artiștii locali, Brusten, The FLO, și Alienmade, cu care ne-am obișnuit și îi iubim și care și-au mulat stilurile perfect pentru conceptul petrecerii.

Psychofreud e îndragostit de București, dar deja știm asta. Ne-o arată și el de fiecare dată când e la pupitru. Raggajungle nu prea auzim des pe la petreceri, însă de data asta a prins bine și din cate am văzut mulți, mulți oameni au venit pentru a-l asculta pe Psycho.

Tony Anthem a încins imediat atmosfera și chiar ne-a spus ca în România a avut parte de cele mai reușite petreceri, urmând apoi în topul lui Rusia și Bulgaria. E ceva, nu? :) De asemenea, ne-a dezvăluit că lucrează și la un nou proiect. Trompedro a adus un aer classy (dacă îi pot spune așa) petrecerii, însă chiar ne-a impresionat combinația drum&bass – trompetă și ar fi interesant să mai auzim astfel de idei pe viitor.

Să nu uităm nici de Gunnmen aka Psycho & Tony. A fost chiar fascinant faptul că reușesc să îmbine mai multe subgenuri într-o singură seară și totusi să ne țină în picioare toată seara. Iar pe MC Revelation clar nu putem să îl sărim! Credem că el a fost cel care s-a distrat cel mai mult, fiind și MC, dar și parte din public. Nu de alta, dar a plecat ultimul din club!

Am ajuns însă la concluzia că Spectrum va ajunge un nume mare. Puștanul din Satu Mare știe cu ce se mănâncă dnb-ul și a primit numai feedback-uri pozitive. Am fi putut să îl lasăm la pupitru toată seara la câtă energie și entuziasm are. Keep up the good work!

Ne revedem la următorul party LoudNoiz!

Comentarii