Teije van Vliet aka Lenzman este un producator de drum and bass din Olanda, cunoscut pentru asocierea cu celebrul label Metalheadz. Stilul său muzical poate fi definit, în mare, ca liquid funk. Cunoscut pentru o abordare care nu ține seama de trenduri, Lenzman continuă să se concentreze la ceea ce știe cel mai bine: sample-uri inedite și muzicalitate.

Până în prezent Lenzman a colaborat cu mai mulți vocaliști și producători, iar anul trecut a avut loc lansarea extrem de anticipată a albumului său de debut “Looking At The Stars” la Metalheadz. Etichetat ca un proiect muzical ambițios, albumul denotă diversele influențe ale artistului, de la hip hop, soul și nu numai. Recenziile pozitive și succesul imediat obținut i-a asigurat olandezului un turneu de promovare intens în cadrul celor mai prestigioase festivaluri și cluburi din întreaga lume.

‘’Looking At The Stars’’ remix EP a fost lansat la sfârșitul lunii iulie 2015, incluzând remixurile realizate de Ivy Lab, LSB, dBridge, Zero T, Submorphics și Ulterior Motive pentru niște piese deja excelente. Un nou EP semnat Lenzman este programat să fie lansat la Metalheadz la finalul anului. Date fiind experiența și talentul artistului cel mai probabil vom avea parte de piese soulful, deep și melancolice de cea mai bună calitate!

LENZMAN

WEBSITE | FACEBOOK | TWITTER | SOUNDCLOUD | YOUTUBE | DISCOGS

Comentarii