Încă un moment frumos în scena drum&bass din România se apropie, și anume, aniversarea de 3 ani Freenetik. Freenetik merită cinstit și lăudat datorită muncii depuse de-a lungul timpului, crew-ului care a dat întotdeauna dovadă de perspicacitate, line-up-urilor bogate, dar și locațiilor super țări prin care am petrecut – Amplificat, DAOS, Liceul Silvic, Centrul Regional de Afaceri și bine cunoscutul Escape Venue. Și să nu uităm de nominalizarea la Drum&Bass Arena Awards. :)

Poate că 3 ani nu sună ca fiind chiar o perioadă atât de lungă, însă ce ne-a oferit Freenetik în acest timp, și-ar dori să ofere și alții în 10! Tocmai de aceea o să las aici câteva nume care au pășit pe scena din Timișoara: Logistics, The Prototypes, Metrik, The Upbeats, State of Mind, Teddy Killerz, Zombie Cats, Audio, Klute, Jay Rome, S.P.Y., Marcus Intalex, Doc Scott, Optical, Gerra&Stone, DLR, Hybris, Dom&Roland, SCAR, Mark System, Radicall, Command Strange, Bladerunner, Alibi, Voodoom, nefiind nici jumătate din catalogul lor, alături de artiștii locali.

Anul acesta, la petrecerea aniversară, vom avea din nou un line-up ce merită bifat de orice iubitor de drum&bass: DJ Randall, Ulterior Motive și Rawtekk. Ne trimitem și noi delegații și abia așteptăm! Eveniment aici: https://www.facebook.com/events/750784885081945/

În final, vrem să urăm crew-ului Freenetik un sincer “La mulți ani!”, le dorim multă putere de muncă în continuare, multe idei bune ca până acum, public și mai numeros și muuulta distracție!

Comentarii