Fiind unul din producătorii care fac valuri în ultimul timp, este fair să spunem că Sebastian Inwood aka Krakota, a dezvoltat o înclinație puternică și constantă în cariera sa drum&bass. Și-a început cariera ca mulți alți tineri, după ce a fost atras de mai mulți artiști. Acest lucru s-a întâmplat în 2006, când Krakota a început să învețe elementele de baza pentru a-și finisa abilitațile. Nu a durat mult până când talentul său de producător s-a făcut cu adevărat auzit, astfel a fost preluat de către Total Science, care aveau deja 21 ani de experiență la CIA. De atunci, el nu s-a uitat înapoi, lansând muzică semnată de label-uri respectate, inclusiv Ingredients Recordings și Critical Modulations.

2012 îl găsește pe Krakota făcând un pas uriaș, și anume, lansarea “Block Breaker” la Hospital Records, formând o legătura strânsă de lucru cu legendarul label al lui Tony Colman (London Elektricity). Astfel s-au lărgit orizonturile, iar artistul a remixat “Brighter Day” a lui Sub Zero, apoi au urmat colaborări cu DJ Hype și DJ Pascal pentru Playaz.

În 2014 se alătură compilației “We Are 18” pentru aniversarea Hospitality cu “Everything Changes” și “Spin The Bottle”. Prin ambele piese a demonstrat versalitatea și abilitațile sale de producție și nu a fost de mirare faptul că în iunie a semnat exclusiv cu Hospital Records.

În 2016, Krakota se întoarce cu un LP format din 14 trackuri surprinzătoare. “Strange System” demontrează abilitatea sa de a jongla cu diverse sunete, ajungând să îşi creeze propriul stil muzical. “Powder Coated” (ft. London Elektricity), “Sea Air” şi “Half Life” sunt doar câteva dintre piesele conţinute pe albumul său de debut.

KRAKOTA

FACEBOOK | TWITTER | SOUNDCLOUD

Comentarii