Fiind unul dintre cele mai interesante nume ale scenei drum & bass, Koven reprezintă o colaborare între producătorul britanic Max Rowat şi Katie Boyle. Koven a apărut în 2011, axânduse iniţial pe producerea pieselor dubstep. Astfel, “Wake You Up EP” a apărut în decembrie 2011, primind susţinerea celor mai importanţi lideri de opinie ai momentului respectiv, printre care se numără UKF şi Inspector Dubplate. Odată cu posibilitatea descărcării gratuite a trackului, Koven a primit şi atenţia posturilor de radio XFM şi Radio 1, câştigând dince în ce mai multă popularitate.

În scurt timp, duo-ul a început o colaborare cu Modestep, “Take It All” apărând pe mult așteptatul album “Evolution Theory”. Evoluția celor doi artiști a fost treptată, aceștia concentrându-se pe crearea unor beaturi originale atât în studioul de înregistrări cât și în fața publicului. Ridicarea pe culmile succesului a fost evidentă, fapt dovedit de numărul ridicat de vizualizări pe Youtube și de creșterea numărului de fani din jurul lumii.

După ce au reușit să se facă cunoscuți la nivel internațional, Max și Katie au lansat o nouă piesă semnată Viper Recordings. “More Than You” a înregistrat un succes similar trackului care a consacrat acest duo, iar remixurile unor nume importante ale muzicii electronice nu au întârziat să apară. Unul dintre cele mai cunoscute remixuri este cel realizat de DC Breaks, având peste 100.000 de vizualizări.

În 2014, Koven a participat la Exit Festival, apărând în fața a 40.000 de oameni împreună cu artiști precum Rudimental, Andy C și Fred V & Grafix. Sfârșitul verii a adus lansarea EP-ului “Hereinafter” și publicarea remixului piesei “Retrospect” (Kokiri).

EP-ul “Sometimes We Are” a apărut în iulie 2015, piesa “Get This Right” fiind foarte apreciată de iubitorii de dnb. Deoarece ne plac mult, sperăm că vom auzi cât mai multe piese drum & bass de la ei.

KOVEN

 FACEBOOK | TWITTER | SOUNDCLOUD | INSTAGRAM

Comentarii