Fiind în topul celor mai buni producători ai anului 2013 în revista Knowledge și primind susținerea unor artiști precum London Elektricity, S.P.Y, Camo & Krooked și Bcee, Will Keen (aka Keeno) a devenit unul dintre cei mai cunoscuți artiști ai scenei drum & bass. Cunoscut pentru abilitatea de a introduce în muzica sa elemente orchestrale și cinematice, Keeno a reușit să păstreze un impact puternic pe ringul de dans.

Remixurile sale sunt renumite, unul dintre cele mai cunoscute fiind “Get Out”-Casey Abrams. Împreună cu Whiney, un alt tânăr talent al scenei drum & bass, acesta a realizat un remix de succes al piesei “By Your Side” al lui S.P.Y.

În decembrie 2013, artistul a lansat EP-ul “Nocturne”, în cola

 

borare cu Whiney și Louisa Bass, BBC Radio 1 punându-i piesele pe repeat o perioadă lungă de timp. Anul următor a adus lansarea albumului său de debut, “Life Cycle”, un release format din 14 piese inedite. Grație albumului său, Keeno a fost nominalizat la Drum & Bass Arena Awards la următoarele secțiuni: Best Newcomer Dj, Best Newcomer Producer și Best Album.

 

În 2015, Keeno lansează “Preludes EP” semnat Med School Recordings. Acest EP conține 4 piese, dintre care și “One More Moment” și “Dignity Found”.

 

Capacitatea lui Keeno de a mixa l-a ajutat să se facă observat: nu numai că a lansat seria “60 Minutes Of Med School” pe BBC Radio 1 și 1Xtra, dar a și început să călătorească în jurul lumii pentru a susține concerte în fața tuturor fanilor săi. Sperăm că va ajunge și la noi cât de curând!

KEENO

 WEBSITEFACEBOOK | TWITTER | SOUNDCLOUD

Comentarii