“Kasra este un îndrumător ce se află în spatele drum & bass-ului underground. El face ceea ce face cu pasiune și grijă. Este un spirit liber.” – Goldie, Metalheadz

Kasra a fondat Critical Music, un label de drum and bass din Londra, privit de multe ori ca prim-planul scenei necomerciale moderne. Sub această tutelă stau Mefjus, Ivy Lab, Sam Binga și Emperor. În calitate de DJ, Kasra și-a început activitatea la sfârșitul anilor ’90, sugerându-ne că va deveni un reper pentru scena drum and bass-ului, crescând odată cu prosperul sau label.

În 2011 Kasra a lansat Critical sound, având colaborări cu S.P.Y și Jubei pentru EP-ul Sequence One.

Primul semestru al anul 2012 l-a găsit pe Kasra în topul a celor mai de succes mix-uri de drum and bass în urmă show-ului Fabric Live 62. Apoi, sunetul Critical Music a fost promovat de Kasra în mari orașe ca Viena, Budapesta, Shanghai, Beijing, Miami, Berlin.

Kasra și-a arătat încă o data îndemânarea prin release-urile celor de la Ivy Lab, albumul lui Sam Binga și albumul de debut “Emulation” al lui Mefjus, care a câștigat în 2015 distincția “Cel mai bun album al anului”, oferită de D&B Arena. Acestea sunt doar câteva dintre indiciile din evoluția lui Kasra care ne subliniază faptul că era Critical abia începe!

KASRA

WEBSITE | FACEBOOK | SOUNDCLOUD | TWITTER

Comentarii