K Rob este un DJ și producător de dnb din Oradea al cărui stil poate fi definit ca deep dnb/experimental/electronica. Rob a făcut cunoștință cu muzica electronică la 14 ani, iar mai apoi a descoperit drum and bass-ul căruia i-a rămas fidel până azi. Din dorința de a promova muzica underground a început să organizeze evenimente private cu număr restrâns de oameni. Evenimentele de dnb și rave de pe atunci precum TmBase, Delahoya l-au determinat să-și înceapă cariera de DJ, iar prin 2006, cea de producător. Au urmat release-uri pe vinil, CD și digital la Black Hoe (HU), Assimilate (Germania), Fallout (UK). În 2008 a participat la un eveniment în Sofia, fiind headliner-ul principal. Ca sound, se lasă influențat de genul Sci-Fi, jocuri precum Deus Ex, creepy sounds și altele similare.

În prezent este gazda emisiunii ”Deep Structure” la Bassport FM, difuzată în prima sâmbătă a lunii de la 9 seara și lucrează la un EP cu 6 piese. De asemenea, va mai avea în curând două release-uri la Dubkraft și Rawganics, iar două alte melodii de-ale sale vor fi incluse pe Neoterics EP ce urmează a fi lansat la DubKraft.

Susținător al drum and bass-ului underground și un artist promițător, cu siguranță K Rob se înscrie în lista românilor de urmărit.

https://soundcloud.com/k-rob/deep-structure-bassportfm-05-12-15

 

Comentarii