Paul Ager aka Jubei este un cunoscut producător și DJ de Drum & Bass din Anglia. Nivelul său ridicat în producerea celor mai clare și unice melodii i-au adus pe parcurusul aniilor diverse colaborări cu artiști mari ca Alix Perez, Icicle, Rockwell, Logistics, Breakage sau S.P.Y. De asemenea, seturile sale impecabile i-au oferit șansa să mixeze prin multe țări și în cadrul unor festivale mari ca Outlook sau Sun and Bass.

Debutul său a venit în anul 2006 pe Emcee Recordings cu ”Still There” și ”Harvester”, colaborând cu Breakage. Odată mutat la Newcastle, acesta l-a cunoscut pe Phobia și a început o serie de lansări  pe diferite label-uri ca Renegade Hardware, Coded Music (label-ul lui Phobia), Shogun Audio, Exit Records sau Critical Music. În 2010, a semnat exclusiv cu Metalheadz fiind un mare fan a lui Goldie, lansând și EP-ul ”Nothing Ventured, Nothing Gained”, mai târziu lansându-și primul album ”To Have & Have Not” incluzând colaborări cu Goldie, Marcus Intalex și Dbridge.

Cel mai de succes single al său este ”Say Nothin” cu MC Flowdan în stil half step lansat în 2012. Melodia a fost preluată și de DJ de la BBC Radio 1 & 1 Xtra ca Friction sau Mistajam ajutând să o facă cunoscută. Jubei rămâne piesa de rezistență pentru label-ul Metalheadz, iar noi suntem foarte curioși să vedem ce mai are de arătat în următoarea perioadă. Sperăm să îl auzim curând!

JUBEI

                                                                                                       SOUNDCLOUDFACEBOOK | TWITTER

Comentarii