Pentru luna Octombrie am să îți prezint prima dată Ep-ul Mood Swings a lui Voltage la Metalheadz. Acesta are 5 piese ce ne suprind, dar prin eleganță, cum o spune și titlul piesei, Never Ready:

https://soundcloud.com/metalheadz/voltage-never-ready

https://soundcloud.com/metalheadz/sets/voltage-mood-swings-ep

Realease Date 27 Octombrie

M-am gândit să caut ceva mai tomnatic, chill în comparație cu vremea de afară. Am dat de releasul lui Eastcolors (VASKA EP). Tânărul Andrey Terekhov, mi-a ieșit în evidență încă din 2015 cu piesa Toys. Nici acum nu am rămas rece când am ascultat piesele.

https://soundcloud.com/andreweastcolors/sets/vaska-ep-coming-soon

Release date:27 octombrie

Următoarea piesă pe care m-am gândit să v-o arăt este a lui Survey, cu release date bineînțeles tot pe 27 octombrie la Flexout Audio, ce se regăsește pe SOLAR EP. Este un roller, care mi-e personal îmi place foarte mult, deoarece îmbină și multe elemente liquid, ce mă fac curios unde mă duce “povestea” piesei.

https://soundcloud.com/flexoutaudio/survey-this-way

Am văzut zilele trecute un post a lui Kyrist pe Facebook, în care ne spunea că dacă ghicim cine i-a făcut remix la piesă, ne-o va arata. Nu am mai urmărit postul, dar am văzut asta pe feed-ul de pe Soundcloud. Te las să descoperi și tu.

https://soundcloud.com/drumandbassarena/kyrist-ill-skill-secret-remix-1

Un alt release ce a avut loc luna asta este a lui FD la “The Norther Quarter”. Dacă m-ai întreba de o piesă care îmi face pielea de găina, ți-aș arata:

De mult nu am mai simțit asta.

La Dispatch s-a preconfigurat o mare colaborare între M-zine și Sceptic. Împreună scot Fleeting Ep. Piesele să fiu sincer, au momente în care-mi amintesc de releasuri mai vechi, dar care totuși au o urmă de “freshness”.

https://soundcloud.com/anttc1/m-zine-scepticz-survey-configurate-dispatch-recordings-113-clip

Chiar când scriam articolul a fost uplodat acest mix, și m-am gândit să-l împart și cu tine. Benny L m-a impresionat în ultima vreme, și deși nu am ascultat tot mixul, sunt sigur că e bun.

https://soundcloud.com/fabric/benny-l-fabriclive-promo-mix

See ya next month!

Comentarii