După 2 luni de vară toridă, este vremea unui nou articol plin de release-uri.

 

Primul pe listă l-am pus pe Kid Drama, cu EP-ul “Trife”, scos la Metalheadz. Este plin de vibe-uri jungle din secolul trecut, dar și de bass sănătos. Tind să îl asimiliez cu S.P.Y, doar din acest punct de vedere. Din punct de vedere al vibe-ului, este clar un EP ce se potrivește la Metalheadz.

 

Tot la Metalheadz, fără nicio altă introducere necesară, Source Direct va scoate pe data de 1 septembrie un remasater al pieselor Stonekiller și Web Of Sin.

 

https://soundcloud.com/metalheadz/sets/source-direct-stonekiller-web-of-sin-2017-remaster

 

În ultima vreme Whiney a început să mă impresioneze prin release-urile lui. Sunt pline de energie, și un sunet clar, bine definit. Nu îl pot categorisi sub “umbrela” undeground-ului, dar este un artist cu un viitor mare. Albumul lui de debut la Med School va fi lansat pe 11 august.

 

 

Nu am uitat de partea dark a drum and bass-ului, unde Kasra și Mefjus au compus un single demențial, un roller ce ar prinde publicul la orice petrecere. Acesta a ieșit pe data de 21 iulie, bineînțeles la Critical. Sunt foarte curios ce va aduce această colaborare pe viitor. Până atunci:

https://soundcloud.com/critical-music/mefjus-kasra-decypher-1?in=critical-music/sets/mefjus-kasra-decypher

 

Reintrând în partea mai puțin cunoscută a acestui gen avem un release interesant a lui Alex SLK la Delta9. Acesta este un artist de drum and bass din Latvia, ce își croiește un drum interesant în această scenă. Piesa lui apare pe compilatia Delta9 Recordings “From The Streets Vol 2”. O să găsiți muzică ce vorbeste de la sine, integrându-se perfect în titlul  compilatiei.

https://soundcloud.com/delta9recordings/alex-slk-cycles-d9rec043

 

 

 https://soundcloud.com/delta9recordings/sets/ouț-on-14-03-2017-various

 

Doi dintre “Kings of the Roller” (Serum și Voltage) au scos un EP de 4 piese plin de vibe, specific pieselor de până acum a celor de la Philly Blunt. Cobra EP poate fi achiziționat de pe site-ul V Recordings. Va las pe voi să vă faceți o impresie:

 

https://soundcloud.com/phillybluntrecs/sets/serum-and-voltage-cobra-ep-pre

Că să fim în ton cu ritmurile verii, am să împart cu o piesă liquid, tare frumoasă realizată de Satl. EP-ul Good To Me va fi disponibil pe data de 24 septembrie, cu release la Fokuz Recordings. EP-ul este un boost de bună dispoziție, pot garanta.

 

Am vrut în acest articol să întroduc și un mix, și după lungi căutări, am găsit ceva bun.   Redeyes a realizat un podcast pentru Sun and Bass, după recentul EP Blueprints scos la The North Quarter. Este o ambianță între drum and bass și hip-hop ce sigur te va captiva.  Îmi place la nebunie să descopăr astfel de compilații. dacă găsiți și voi astfel de release-uri, nu ezitați să ni le trimiteți pe Facebook.

https://soundcloud.com/thenorthquarter/redeyes-true-colours-feat-sks-black-josh?in=thenorthquarter/sets/redeyes-blueprints-ep-nq003

https://soundcloud.com/sunandbass/sunandbass-podcast-62-redeyes

Comentarii