S-a terminat și o vară plină de festivaluri și muzică bună. Urmează sezonul petrecerilor de toamnă, cu ocazia redeschiderii cluburilor, unde avem oportunitatea de a fi mai aproape de artiști.

Încep cu o piesă nouă de la Gerra & Stone, piesă ce se regăseste pe albumul  “Polarism”. După spusele lor, “Polarism” este un mix de muzică produsă cu pasiune într-un proiect cu o incărcătură emotională mare, dar care are în balanța elemente dark. Albumul a ieșit pe Dispatch pe data de 4 septembrie.

https://soundcloud.com/anttc1/gerra-stone-the-fourth-state-ft-peta-oneir-polarism-album-dispatch-clip-out-now

Următorul release ce are loc luna aceasta este compilația de remixuri RE-VOLUTION a pieselor celor de la The Upbeats. Pe aceast album găsim remixuri de la Emperor, Memtrix, Rockwell și mulți alții. Cel care mie mi-a plăcut cel mai mult este a lui Rockwell, simțindu-mă de parcă ar fi o piesă Noisia ft. The Upbeats. Lansarea va avea loc pe data de 15 septembrie.

https://soundcloud.com/rockwell/the-upbeats-babylon-rockwell-remix-noisia-radio-clip

The Upbeats – Re-Evolution (Digital)

La Funkstuff Recordings, am descoperit un EP de 2 piese, perfecte pentru a defini stilul liquid. Funkware, pe numele lui Kiril, este din Bulgaria și face muzică din 2011. El a fost observat în 2014 de LTJ Bukem prin primul lui vinyl release, disponibil la Good Looking Records. Dragonfly EP va ieși pe data de 25 septembrie. Enjoy!

https://soundcloud.com/funkstuff-recordings/sets/funkware-dragonfly-ep-fsr053

Pentru luna ce vine la Invisible va avea release Signal & Disprove cu Mantura EP, pe 6 octombrie. Piesă Delirium a fost avut premieră la Noisia Radio. Este un neurofunk curat, cu sunete bine puse la punct și pline de energie .

https://soundcloud.com/signaldrumandbass/signal-disprove-delirium

Următoarea este o piesă tare dragă mie și anume Looking For Diversion. Țin minte cum prima data am auzit-o în setul lui Marky de la Boiler Room, și am ascultat acel set doar pentru acea piesă câteva săptămani. Îmi plac foarte mult Technimatic, iar de albumul Desire Paths m-am bucurat câteva luni bune pe repeat. Vibe-ul relaxant, dar totodată dansabil este semnătura lor.

Pe 8 septembrie au lansat Technimatic Remixed cu nume precum Break, Alix Perez și alții pe această compilație. Recomand cu drag.

https://soundcloud.com/shogunaudio/sets/technimatic-remixed

Am uitat efectiv luna trecută de un EP excelent de la Exit Records semnat de Mark System. Mark este unul dintre artiștii ce menține o compoziție mixtă între drum and bass clasic și experimental, fapt ce îl face special. Dacă nu ați ascultat pană acum Mark System, puteți începe cu acest release.

Luna septembrie este una prielnică și pentru scena din România. Brusten a scos la Modular Carnage Recordings 2 piese: Moonstruck/Same Old Feelings. Definesc super bine muzica underground din România. Big up Brusten!! Ah da, este și Free Download pentru doritori.

https://soundcloud.com/modularcarnage/brusten-moonstruck

Mai departe am descoperit un producător din Scoția: Upfront. Am ascultat acest preview al piese Kidology și WOOOW.

https://soundcloud.com/upfront0131/upfront-kidology

Când spun “roller” iți pot da definiția prin această piesă. Upfront a mai colaborat în trecut și cu Jaydan. Sincer să fiu, mă așteptăm la ceva jump up, dar va las și pe voi să aveți o surpriză:

https://soundcloud.com/upfront0131/upfront-jaydan-everglades

 

Comentarii