Acum ceva timp a avut loc Untold Festival, cel mai mare festival de muzică electronică din ţară. Chiar dacă headlinerii anunţaţi nu au făcut parte din scena drum & bass, organizatorii s-au gândit şi la noi şi au făcut o scenă specială, unde iubitorii de dnb s-au putut simţi în elementul lor. DJ Snow şi MC Agent au fost şi ei prezenţi la festival, iar noi, dorind să aflăm cum s-au distrat, am stat puţin de vorbă cu DJ Snow şi am aflat cum a resimţit el “experienţa Untold”.

1. Hello! Ştim că de curând ai făcut atmosferă la Cluj în cadrul festivalului Untold. Cum ai putea descrie această experienţă?

Hola, drumandbass.ro! Aşa este, am răspuns invitaţiei de a mixa la Untold şi nu am regretat deloc acest lucru, organizarea a fost impecabilă, lume multă venită din toate colţurile lumii pentru muzică şi distracţie iar scena Alchemy la care am pus şi m-am învârtit cel mai mult a avut tot ce i-a trebuit pentru ca spectacolul să fie la înălţime! Pe scurt, m-am simţit foarte bine!

2. Ce ne poţi spune despre publicul de acolo şi vibe-ul pe care ţi l-au transmis oamenii?

Anul acesta festivalul a fost sold-out şi asta a însemnat foarte-foarte multă lume, toate scenele au fost bine organizate şi au avut parte de sunet excelent, personal am avut noroc de un public numeros şi receptiv, şi unul dintre cele mai bune vibe-uri din acest an, asta în ciuda temerii mele că toată lumea din festival va fi pe stadion la Faithless, care îşi începeau show-ul fix de la aceeaşi oră! :)

3. După părerea ta, care au fost plusurile şi minusurile acestui festival legat de scena drum & bass?

Scena Alchemy a arătat excelent: design, sunet şi lumini la superlativ, au fost prezenţi DJ de top internaţionali cât şi locali cu seturi diverse care au umplut aproape de fiecare dată spaţiul de pe platoul Sălii Polivalente. Singurul minus pe care pot să îl remarc este legat de data asta de cantitate şi nu de calitate, în sensul în care mi s-au părut cam puţine numele reprezentând drum’n’bass-ul în raport cu celelalte stiluri muzicale prezente la festival.

4. Cum a fost să împarţi scena cu artişti precum LTJ Bukem şi Netsky?

Cu Netsky pot să spun că eram deja destul de familiar după ce am împărţit scena la Arena Dnb şi apoi Mioritmic, dar chiar şi aşa m-a impresionat anul ăsta cu un set mai dinamic decât de obicei! În schimb m-am bucurat şi mai tare să îl întâlnesc pentru prima oară şi chiar să stau la câteva vorbe cu “the Godfather of Jungle” LTJ Bukem, unul dintre veteranii scenei şi preferaţii mei, cu peste 27 ani la activ dedicaţi drum’n’bass-ului! De menţionat aici şi că setul său impecabil de 2 ore de la Untold a fost acompaniat vocal de colegul MC Agent, aşa că… it was double the fun for me!

5. În final, dacă te-ai rezuma la câteva cuvinte, cum ai putea defini senzaţiile trăite la Untold?

Untold was huuuge, man! :)

Ne bucurăm că te-ai simţit bine alături de public şi sperăm ca anul viitor să crească numărul artiştilor drum & bass la Untold!

Comentarii