În weekend la Escape Venue, Timișoara, a avut loc a doua ediție Structure. Ne-am întâlnit cu Eugen Radu aka Damaja, unul din fondatori, să aflăm câte ceva depre proiectul Structure.

Cine reprezintă echipa Structure?   

Structure înseamnă Dumbo, Damaja, Jon și Mi-tzu.

Cum a apărut conceptul acesta?

Conceptul a apărut în primăvara-vara acestui an.

Ne-am dorit să începem un proiect nou care să ne reprezinte 100% din punct de vedere muzical. La Structure încercam să ne concentrăm pe partea mai deep a drum&bassului și să promovăm diferite subgenuri ale acestuia.  

Cum decurge organizarea unei petreceri Structure?

Oho, de unde să încep?!  

Întâi trebuie să luăm o decizie în privință artistului internațional pe care intenționam să-l aducem. Aceasta este prima și cea mai importantă decizie în organizarea evenimentului. Pe lângă headliner, ne dorim ca de fiecare dată să avem și un invitat, un dj național, care împreună cu artistul internațional să contureze ideea de Structure. Urmează stabilirea datei evenimentului și discutarea altor detalii organizatorice, privind fee-ul artiștilor, discutarea bugetului și a cheltuielilor necesare.

În funcție de artistul bookuit, trebuie realizat artworkul și lansat/promovat pe rețelele sociale. În același timp, este nevoie de asigurarea serviciilor unui VJ talentat și al unui sunetist bun.

Avem avantajul de a ne putea desfășura activitatea la Escape Venue unde beneficiem de un soundsystem și echipamente de cea mai înaltă calitate, o atmosferă superbă și o “familie” care ne oferă tot suportul!  

Ce labeluri din afară vă inspiră în alegerea artiștilor?

 Sunt foarte multe. Cum am menționat și mai sus, intenționam să aducem publicului timișorean o paletă largă de subgenuri și artiști. Dintre labelurile majore putem menționa Critical, Metalheadz, Dispatch, Commercial Suicide, Shogun, Fokuz.

Dar, poate mai important, vom încerca să ne concentrăm mai mult pe labeluri mai mici și mai puțin cunoscute precum The Dreamers, DSCI4, Skeleton Recordings, Symmetry, MAC2, 1985 etc.

Ce planuri aveți în viitorul apropiat?   

Pe moment ne dorim să continuăm organizarea evenimentelor de calitate, unde să aducem publicului artiști consacrați sau newcomeri fresh și pe lângă ei să promovăm DJ locali care ne plac și care au ceva de spus în scenă.  

Pot să va mai spun că ediția nr.3 de Structure va avea un invitat special. Fiți cu ochii în patru!

Comentarii