Pornind de la show-uri la The End și Origin FM, Paul Robert Bondy sau InsideInfo a avut de parcurs un drum lung până să își facă intrarea în lumea drum&bass.

Artistul își face apariția în anul 2006 în forță cu un număr mare de single-uri la Critical Music și Renegade Hardware. Pentru Viper Recordings, InsideInfo a adus piese impresionante precum “Awkward” sau “Honey Bee”. A fost ocupat pe frontul de colaborare cu Blu Mar Ten, Matrix și Audio, contribuind pentru LP-ul “Soul Magnet” la Virus Records. De asemenea, și-a găsit timp si pentru a remixa pentru Camo & Krooked – “Between The Lines” LP sau Hybrid Minds – “Meant To Be”. După ce a dominat topurile drum&bass, hit-ul “Metamorphosis” a fost cea mai vândută piesă pe Beatport, urmând “Mushroom” și “The Plains”.

Fiind rugat de Optical să colaboreze cu Virus Recordings, InsideInfo împreună Mefjus au realizat “Mythos”, care va rămâne în istoria drum&bass mult timp de acum în colo . Cu muzică nouă pe Viper Recordings și un program încarcat de DJ ar trebui ca artistul să aibă parte numai de succes.

INSIDEINFO

FACEBOOK | TWITTER | SOUNDCLOUD | DISCOGS

Comentarii