Din Bristol și Glastonbury până-n Timișoara, o multitudine de genuri muzicale te așteaptă, în aproape două săptămâni!

Organizatorii Silver Hayes din Glastonbury îți aduc o nouă scenă la ediția aceasta a R:EVOL:UTION. Și aduc cu ei echipajul de DJ din Bristol, care pun de la roots la funk, de la disco la bassline, de la world music la groove, fără niciun groove banal… No… Average… Groove în Romania!

Ascultă: SWU FM – Feel The Real – May 10

Așteaptă-te la clasici, la neobișnuit, la necunoscut și la piese-bombă. Bristol întâlnetște Timișoara. Hai cu muzica! Line-up-ul îl include pe lord-ul disco Free the Real, Christophe de la Futureboogie, producătoarea de bass music LUCY, dealer-ul de dub și roots Two Kings, maestrul de mash-up-uri Sledgehead, Up Bustle & Out de la Ninja Tune, Lovely Mummy alias Little, rezidenta 10TwentyRadio Bristol Kiia, veteranul Sepia, DJ și fotografa BETH, curator la Silver Hayes Baby Malc Selector, precum și cunoscătorul Glasto Gamble Selector.

Music Guru, scena principală care te dă pe spate, le urează binevenit jammerilor locali V.A.G., rockerilor de la Flare și Mere, dar și celor de la Satellites care aduc cu ei noise/pop direct din Cluj!

Ascultă: Satelites – Golden

Precum știi, avem deja o listă masivă de artiști la Xtreme stage. Dar ne simțim generoși, așa că am chemat pentru tine chiar mai multe formații! Grade 2, Honesty, B.ton, Blight, Breathelast, The :Egocentrics și Vespera sunt cei care întăresc rândurile.

Ascultă: The :Egocentrics – Center of the Cyclone (2011)

R:EVOL:UTION Festival va avea loc între 31 mai și 2 iunie la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara, alături de Gogol Bordello, Dub FX, Wilkinson, Mortiis, 1000mods, Nicole Moudaber, Raresh, Barac b2b Gescu și peste 200 de artiști în 10 zone de festival.

Biletele pe o zi se găsesc la 99 de lei. Cele pe trei zile sunt deja disponibile la 169 de lei sau la 189 de lei, cu camping inclus. Acestea pot fi găsite pe eventim.ro, iabilet.ro și bilete.ro. La intrare, ele vor costa 129 de lei pe zi.

Comentarii