Viitorul va fi cu certitudine foarte strălucit pentru producătorul și DJ-ul englez de drum & bass, Hugh Hardie. Muzica lui a fost descoperită pentru prima oară în momentul în care piesa lui “Tearing Me Apart” a fost inclusă în compilatia Hospital “We Are 18” la începutul anului 2014. De atunci, Hugh ne-a încântat cu câteva piese exclusive printre care se află și “Kyoto City” pe Hospital summer Mixtape și minunata piesă “Wide Eyes” pe cea mai mare compilație a anului trecut, Hospitality 2015.

Artistul de douzeci și cinci de ani a dus liquid-ul la un alt nivel cu materialul său uimitor, prin care a obținut pe bună dreptate susținerea unora dintre cei mai buni artiști din scena muzicii drum&bass și posibilitatea de a participa și de a încânta publicul la cele mai mari petreceri din Europa.

În anul 2014, câteva din piesele sale au fost lansate de Hospital Records, printre care se află și piesa făcută prin colaborare cu Logistics, pe albumul “Polyphony”, fiind mai târziu numită “People’s Choice Tune of The Year” în cadrul podcastului de sfârșit de an al DJ-ului și producătorului London Elektricity.

Se pare că anul acesta va fi un an important pentru Hugh – artistul anunțând lansarea primului său EP, prin Hospital Records, “City Soul EP”, care apare pe data de 10 iunie 2016. Stay tuned!

HUGH HARDIE

FACEBOOK | TWITTER | SOUNDCLOUD

Comentarii