Pe 21 noiembrie ne revedem la Arenele Romane pentru un alt party by Arena dnb. De data aceasta este vorba despre petrecerea Hospitality, pe care o așteptam încă din septembrie 2014, când Logistics, S.P.Y și Fred V & Grafix au urcat pe scena Arena dnb. We can’t forget Hospitality 2014!

Evident, și în al patrulea an de Hospitality avem alte nume mari:

Maduk este unul din noile personaje cheie din liquid drum and bass. A devenit faimos datorită canalului de YouTube Liquicity care l-a promovat pe artist chiar de la prima sa producție, ”Avalon”, în vara anului 2011. Primul său EP “Take You There”/”Good Lovin” a fost lansat în mai 2012 la Liquicity Records și i-a adus deosebită notorietate. Au urmat apoi premiile Beatport Remix și Best Newcomer Producer în cadrul Drum&Bass Arena Awards și release-uri la Hospital, Viper, UKF, Fokuz, Allsorts și Liquicity. Deși este abia la începutul carierei, artistul și-a stabilit ca scop producții tot mai bune care să acopere un spectru mai larg de drum and bass și promite că nu ne va dezamăgi deoarece are planuri mari pentru viitor!

Încă din 2003, de când a semnat cu Hospital Records, Nu:Tone a crescut în rândurile artiştilor drum&bass şi a devenit unul dintre cei mai respectaţi producători alături de artişti importanți, începând de la LTJ Bukem la Sub Focus. Remixurile lui Nu:Tone garantează întotdeauna plăcere – fie căeste vorba de retro soul-ul din “Spread Love” sau partea jungle din “Strictly Social” sau incredibilul remix pentru “Rolling În The Deep”. Nu:Tone împreună cu fratele sau, Logistics şi-au unit forţele sub numele de Nu:Logic şi au lansat LP-urile “Everlasting Days” şi “Morning Light”, pline de noi sunete şitehnici. În mod similar, albumul lor “What I’ve Always Waited For” debordează în drum&bass-ul sentimental.

Fiind unul din producătorii care fac valuri în ultimul timp, este fair să spunem că Sebastian Inwood aka Krakota, a dezvoltat o înclinație puternică și constantă în cariera sa drum&bass. Și-a început cariera ca mulți alți tineri, după ce a fost atras de mai mulți artiști. Acest lucru s-a întâmplat în 2006, când Krakota a început să învețe elementele de baza pentru a-și finisa abilitațile. Nu a durat mult până când talentul său de producător s-a făcut cu adevărat auzit, astfel a fost preluat de către Total Science, care aveau deja 21 ani de experiență la CIA. De atunci, el nu s-a uitat înapoi, lansând muzică semnată de label-uri respectate, inclusiv Ingredients Recordings și Critical Modulations.

Intrarea în lumea muzicii a fost aproape inevitabilă pentru Ruthless MC. A fost influențat de părinții lui din Caraibe, deoarece a crescut înconjurat de sunete raggae. În adolescența a descoperit hip-hop-ul și artiști precum Public Enemy și Run DMC, apoi în anii ’90, Ruthless s-a axat pe jungle. Profunzimea și claritatea versurilor sale sunt deja o importanță colosala în fiecare show la care participă.

Alături de ei vor urca pe scena și Sundancer, Proton Kid și VLC la visuals.

Pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă, urmăriți evenimentul pe facebook.

Caaan’t wait!

We love Arena dnb!

image

 

Comentarii