Gremlinz este un artist din Toronto, Canada, ce își construiește pe cont propriu drumul de urcare în scena Drum & Bass de mai bine de 10 ani. Acesta a reușit să rămână fidel elementelor de bază ale genului, nelăsându-se influențat de trend-urile nestatornice.

După debutul său printre artiștii prezenți în LP-ul Metalheadz MDZ04, Gremlinz a colaborat cu multe case de discuri importante, iar cu fiecare lansare a câștigat din ce în ce mai multă admirație. Stilul săueste foarte cameleonic, trecând foarte subtil de la breakbeat – heavy B-Boy la minimal, heavy-dub. Stilul său de producție a fost foarte bine-primit din ambele perspective de gen, obținându-i un feature alături de Loxy și DJ Ink in Horsemen și deschizându-i calea către producători de renume.

Pe lângă statutul său de producător, Gremlinz este și un DJ cunoscut și apreciat pentru stilul său unic, fiind numit “The Story Teller” – “Povestitorul” – de către Keaton de la Usual Suspects. Talentul său l-a purtat din Europa până în America de Nord și chiar Japonia, unde a umplut locații incredibile precum Cable, Brixton Mass sau The End Club. Gremlinz este de asemenea una dintre gazdele celui mai longeviv show radio de Drum & Bass , The Prophecy, difuzat de CIUT Radio, postul Universității din Toronto.

În prezent, Gremlinz are planuri importante pentru cariera sa, lucrând la o mulțime de lansări ce îl țin în
studio.

Comentarii