În urmă cu puțin timp, Goldie a lansat albumul “The Journey Man”. După cum o spune și titlul, acest album este o călătorie, neavând la bază lui doar drum and bass ci și hip-hop, piano music îmbinat cu jazz și funk (prezent în piesa “Castaway”).

Piesa care mie mi-a atras cel mai mult este “Redemption”. Prima dată mi-a sărit în ochi pentru că durează 18 minute. Apoi, după prima jumătate a piesei, am o surpriza foarte plăcută să aud o trecere din drum and bass în HOUSE. Da, ați citit bine. Groove-ul mi se pare superb, fix ce ar face un public la o petrecere să se miște în tandem.
Pe drum and bass știm prea bine la ce ne putem aștepta de la Goldie, și își dovedește măiestria încă o dată prin piese ca: I Adore You, Prism (pe celelalte va las pe voi să le descoperiți).  Recomandarea mea este să ieșiți din casă, în natură, și să ascultați acest album cap coadă, să încercați a atinge acel prag de “The Journey Man”.

https://soundcloud.com/metalheadz/sets/goldie-the-journey-man

După cum a spus în interviul acordat pentru Noisey, ne va lua ceva să înțelegem acest album el fiind o moștenire lăsată de Goldie, una ce conține producții lungi, ceva neobișnuit pentru ascultători și pentru industria muzicală din ziua de azi.

Nu uitați, pe data de 23 iulie îl putem vedea live pe GOLDIE împreună cu Illaman MC alături de nume ca dBRIDGE, SP:MC,LOXY,PRESHA, CLARITY, THE UNTOUCHABLES , la TimeShift Bucharest Music festival, la scena Black Rhino Music.

Comentarii