Probabil mai avem puțin și ne putem numi timișoreni după atâtea vizite la Freenetik. Sâmbăta trecută am făcut iar traseul București-Timișoara pentru Metalheadz Night, iar dacă încă nu știi de Metalheadz – este un label fondat în ’94 de Kemistry, Storm și Goldie. Deci, era evident că nu puteam rata o astfel de seară, iar Freenetik knows how to Metalheadz!

Phobe 1 și Phoneme – pionieri ai scenei noastre, au fost norocoșii care au deschis un astfel de party, apoi prima DJ-i ță drum&bass, Storm, ne-a făcut să rămânem hipnotizați toată seara – eu, cel puțin, nu mi-am putut lua ochii și urechile de la ea. Iar jungle-ul de la ea a sunat absolut minunat, la care mai adăugăm zâmbetul ei și entuziasmul pe care l-a avut toată seara pe scenă.

A urmat Ant TC1, care înainte să urce pe scenă, a dansat prin public, a stat de vorbă cu noi, am făcut poze, așa cum s-a întâmplat și cu Serum. La Freenetik se întâmplă numai lucruri frumoase! De la Ant TC1 am auzit și câteva piese nelansate încă și normal că a fost o bucurie pentru toată lumea.

Din păcate, nu am putut sta până la final pentru că trenul ne aștepta în gară. Noi îi știm foarte bine pe Brusten și Damaja, care au încheiat petrecerea, dar mai mult ca sigur și voi, așa că, așteptăm să ne spuneți cum au fost băieții pe scenă :). Ca de fiecare dată, felicitări Freenetik pentru tot, dar mai ales pentru tot vibe-ul transmis sâmbătă seară!

METALHEADZ

 WEBSITE | FACEBOOK | SOUNDCLOUD | TWITTER | YOUTUBE

Comentarii