Matt Price, cunoscut și sub numele de Foreign Concept, este un producător de muzică electronică și DJ din Brighton. Începându-și cariera de DJ sub numele de ”Mad Rabbit”, a trecut la stadiul de producător la sfârșitul anului 2008. În perioada în care numele său era ”Mad Rabbit”, a lansat două EP-uri pe Broken Audio și Stepping Forward.

În 2010 când a început să primească influențe mai ”întunecate”, a decis să își creeze o nouă identitate și să scoată piese sub numele de ”Foreign Concept”. Sub acest nume, el a avut realese-uri prin care reprezenta label-uri precum Critical, Shogun Audio, Ingredients, Samurai și Comercial Suicide și a fost încurajat de artiști ca Alix Perez, Doc Scott, Friction, Hypr, Jubei, Kasra, Rockwell și mulți alții.

Repertoriul său muzical a fost atuul care l-a lansat în industria muzicală. A avut de-a lungul timpului colaborări cu DRS, T-Man, Punchline (Emc) și Naomi Olive, iar cu și mai multe piese ce urmează să fie lansate viitorul sună bine pentru Foreign Concept.

FOREIGN CONCEPT

 FACEBOOK | TWITTER | SOUNDCLOUD | INSTAGRAM

Comentarii