Evenimentul “Flying to Mars” va avea loc pe data de 26 noiembrie 2016, începând cu ora 22:00, la clubul No Name din Timișoara. Invitații serii sunt Foreign Beggars, Macanache, Mighty Boogie, K-lu și Tudor. Concertele fac parte din prima ediție a festivalului timișorean Lost In Space, care se desfășoară pe perioada 25-26 noiembrie.

“Flying to Mars” invită publicul să experimenteze vaste genuri muzicale noncomformiste, underground, precum hip hop-ul, drum and bass, electro house, funk și grime.

Foreign Beggars este o formație din Anglia care promovează muzica hip-hop, grime și dubstep. Având opt albume la activ, formația este compusă din patru membri: Orifice Vulgatron (MC), Metropolis (MC), DJ Nonames și Dag Nabbit (producător). Orifice Vulgatron și Metropolis s-au alăturat legendarului grup Noisia pentru albumul “I Am Legion”, care a fost lansat pe 2 septembrie 2013.

Foreign Beggars a câștigat titlul Best New Act în Marea Britanie la Hip Hop Awards 2004 și titlul Lyric Pad Hip Hop în 2005. De asemenea, grupul a fost nominalizat pentru Best European Hip Hop Act la Urban Music Awards în 2010, alături de Professor Green, La Fouine și Tinie Tempah.

Bilete online aici.

Pagina de Facebook a evenimentului.

*** CONCURS ***

Oferim 3 invitaţii simple pentru “Flying to Mars”, iar pentru a câștiga trebuie să urmaţi câţiva paşi simpli:

1. LIKE unui profil de social media DrumAndBass.ro:

INSTAGRAM / FACEBOOK / SOUNDCLOUD / GOOGLE+ / YOUTUBE / TWITTER / MIXCLOUD

2. JOIN și SHARE evenimentul pe Facebook;

3. COMENTARIU mai jos cu userul și profilul de social media pentru validare ex: AnaLisaBlue Instagram

Anunțăm câştigătorii joi 24 noiembrie pe pagina de Facebook a DrumAndBass.ro.

Baftă!  ;)

Comentarii