Andy Isaac Hu, cunoscut ca şi Feint, este un newcomer dj din Clitheroe, UK, care este pregătit să dea gata scena muzicii electronice. Prin intermediul abilităţilor sale din timpul show-urilor, nu este greu să ne dăm seama că va deveni din ce în ce mai cunoscut în viitor. Pentru cineva atât de tânăr, face cu siguranţă o treabă foarte bună şi a adunat experienţă rapid.

Începându-şi cariera în 2010, Feint transmite prin melodiile lui de drum & bass o stare de euforie ce surprinde publicul din toată lumea. Cu o rată de lucru foarte mare, în momentul actual Feint are nenumărate release-uri pe Youtube şi Soundcloud. EP-urile de pe Inertia Records şi Subsphere Records sunt doar o mică parte, incluzându-se şi “Promises” de pe Liquicity Galaxy Of Dreams. Să nu uităm de “Snake Eyes”, din 2012, lansat pe Monstercat, având la momentul actual peste 8 milioane de accesări pe Youtube.

Realizările lui Feint sunt de apreciat pentru această vârstă iar cu mai multe show-uri şi release-uri, nu va mai dura mult până când numele său va fi recunoscut de cât mai multe persoane.

În urma unui interviu, mărturiseşte că Pohoda Festival din Slovacia a fost highlightul său, datorat mulţimii şi vibe-urilor din acea seara, urcând pe scenă alături de InsideInfo şi B-Complex. Pe 11 iunie, la Arena dnb, va urca pe scenă alături de Rene LaVice, TC, IVN şi Zero. Îl vom face să nu uite de această petrecere!

FEINT

 FACEBOOK | TWITTER | INSTAGRAM | SOUNDCLOUD

Comentarii