The Reload [w/GRID] – Iasi

  224
  Loading Map....

  Date/Time
  Date(s) - 22/03/2019 - 23/03/2019
  All Day

  Location
  Underground The Pub

  Categories


  GRID ↓
  Având o experiență de peste 10 ani, Grid se consideră dj din anul 2007. Primele apariții în spatele pupitrului le-a avut în orașul său natal la evenimentele organizate de Tone Troopers, colectiv al cărei membru activ este și în prezent. Au urmat apoi invitațiile în diferitele colțuri ale țării, în orașe cu tradiție în muzică electronică și la festivalurile deja cunoscute ca Peninsula sau Electric Castle unde a împărțit pupitrul cu nume consacrate ca Pendulum, Netsky sau Sub Focus.
  Stilul lui definitoriu este muzica drum and bass, în toate formele sale de la jungle la neurofunk, insa pe lângă drum and bass își mai găsesc locul în seturile sale piese din genuri diverse, de la garage și trap până la breakbeat sau house.

  NSLB ↓
  Pe NSLB probabil il stiti foarte bine, el este rezidentul nostru inca din anul 2015. S-a apucat de pus muzica in anul 2013 ca si rezident in orasul sau natal (club The Stage), inca de pe atunci iubeste muzica drum & bass si a realizat ca trebuie sa faca ceva in privinta asta, asadar l-am putut vedea pana acum la festivaluri precum Untold, petreceri organizate de Fabrik Noise si multe alte petreceri prin toata tara, impartind scena cu artisti precum Rockwell, Teddy Killerz, Emalkay si Eptic.

  FLOYD ↓
  Floyd este cel mai vechi rezident al nostru, inca din 2011. Si-a inceput cariera in anul 2006 in clubul XS din Iasi, unde mixa rock alternativ, breakbeat si drum & bass. A pus muzica alaturi de celebrul artist A.Skillz si alaturi de majoritatea numelor mari romanesti, cum ar fi: Suie Paparude, Subcarpati, Grid, Shiver, Dj Snow, etc. Din anul 2016 are o prezenta constanta ca si artist la festivalul Electric Castle iar anul acesta isi pregaeste debutul international la un festival din Lituania.

  ✹✹✹
  INTRARE LIBERA
  OPEN DOORS 21hrs

  DON’T DRINK & DRIVE. ONLY GOOD VIBES ALLOWED

  Comentarii