Noisia djset la Arenele Romane

  82
  Loading Map....

  Date/Time
  Date(s) - 30/03/2019 - 31/03/2019
  All Day

  Location
  Arenele Romane

  Categories


  Despre bilete, acestea sunt 30 lei in avans (disponibile la magazinele Boarder’s si Ollie Gang Shop din Bucuresti), iar la poarta, in seara petrecerii vor fi 40 lei.

  ——————————————–

  Sambata, 30 martie, incepem sezonul 2019 de petreceri cu NOISIA. Acestia revin pe scena arena dnb dupa 10 ani, fiind primii artisti care puncteaza ambele decade de viata a petrecerilor noastre. Alaturi de ei ii vom vedea pe Brusten, Dyl si Beepo, cu Noetic la visuals.

  Petrecerea are loc la Arenele Romane in cort incalzit.

  Original, emotional, visceral. Acestea sunt cuvintele folosite pentru a descrie muzica celor 3 baieti de la Noisia si fiecare dintre ele este justificat. In mai mult de o decada de productie muzicala au ajuns sa fie renumiti pentru calitatile lor tehnice, iar muzica lor a fost lansata la case de discuri din toate categoriile, de la cele drum and bass underground la cele mari, traversand barierele dintre genurile muzicale. Au produs de la coloana sonora pentru jocuri pe calculator AAA, la muzica pentru filme blockbuster de la Hollywood si au remixat piese pentru cei mai mari artisti din lume.

  Grupul continua sa isi respecte originile cautand si descoperind tinere talente a caror muzica o lanseaza apoi la casele lor de discuri: Vision, Division sau Invisible. In acelasi timp, calatoresc si urca pe cele mai mari scene din lume, de la festivaluri cum este Coachella la arene cum este cea din Amsterdam, avand turnee anuale pe fiecare continent. Totusi, de cateva ori pe an, nu uita sa urce si pe scena din orasul lor natal, Groningen, organizand ei insisi petreceri sub numele Noisia invites. Dincolo de toata recunoasterea, viziunea lor este clara, acesti legendari producatori isi vor urma si mai departe perspectiva artistica fara compromisuri, creand muzica originala, emotionala, viscerala.

  Urmareste acest eveniment pentru mai multe informatii sau contacteaza-ne daca ai intrebari: [email protected]

  dnb = life

  Comentarii