B:pressure #6 presents: DWLS / Brusten / Phobe1

  214
  Loading Map....

  Date/Time
  Date(s) - 27/10/2017
  All Day

  Location
  For Friends Bar

  Categories


  Back once again for the renegade master / B:pressure #5

  Lineup
  ——————————————————————————————

  DWLS [ Avantgarde Recordings]
  https://www.facebook.com/dwlsmusic/
  https://soundcloud.com/dwlsmusic

  #bucharestpressure RezidentS
  Phobe1 [AnonimTM]

  Brusten
  https://soundcloud.com/brusten

  VJ – Le Pimpage
  ——————————————————————————————

  For Friends Bar
  Str. Sfintilor 12
  LOGIN 10 Ron <00:00> 15 Ron

  ——————————————————————————————
  :::Concept:::

  Serile B:pressure au fost puse la cale de o mana de oameni care s-au saturat sa auda de party-uri belea in alte orase, festivale fantastice si beach-action la mare vara… E timpul sa punem presiune pe Bucuresti pentru a impulsiona o scena locala adevarata in Capitala.

  Pentru asta, vom aduce DJ si MC care fac muzica din inima, care au ramas true locurilor de unde au pornit si care au ceva de aratat.

  Rezidentii B:pressure sunt Brusten si Phobe1, care se incadreaza perfect in descrierea de mai sus. Brusten vine cu un background solid in productie, cu release-uri active la Syndrome Audio Modular Carnage, Hangout Music si multe altele iar Phobe1 este castigatorul TM:DJ Challenge 2013 si membru AnonimTM – crew ce impinge miscarea inainte inca din ’98.

  Serile B:pressure acopera intreg spectrul Drum & Bass venind in sprijinul tuturor crew-urilor locale si internationale – de la producatori pana la DJ, MC si nu in ultimul rand publicului iubitor de bass music, aducand vibe-ul original si originar direct in Capitala.

  Comentarii