19 yrs. with dj KuKy

  621
  Map Unavailable

  Date/Time
  Date(s) - 27/12/2019 - 28/12/2019
  All Day

  Location
  D'arc Timisoara

  Categories


  In data de 27 decembrie 1999 dj KuKy isi incepea cariera in club FF din Resita. Protagonist al serilor de joi ce aveau ca tematica muzica din sfera Rock-ului, alege sa accepte o noua provocare si, dupa 3 ani de activitate, se muta in Bucuresti, oras in care isi dezvolta abilitatile in locatii precum Twice, Dumars Light, Club A, The Gossip, Luna Club sau Q Pub. In cei 4 ani petrecuti in capitala are ocazia sa mixeze alaturi de multi dj experimentati si incepe sa abordeze noi genuri muzicale.
  In primavara anului 2007 alege sa vina mai aproape de casa si cu aceasta ocazie devine rezident al serilor de vineri din club D’arc Timisoara. Aici se remarca prin melanjul de genuri muzicale pe care il face cu o foarte mare lejeritate ajungand in scurt timp sa fie unul dintre cei mai apreciati dj ai locatiei. Odata cu trecerea timpului apar si o serie intreaga de oportunitati si astfel intre anii 2010 si 2011 incepe sa mai dezvolte colaborari cu The Scottish Pub din Timisoara, Grande Comandante din Bucuresti si Spice din Vama Veche. In toamna anului 2011 revine in Timisoara unde devine rezident in El Che Club locatie in care ramane pana in octombrie 2015. Din acel moment reia colaborarea cu Club D’arc Timisoara unde, pe langa serile de rezidentiat, incepe sa organizeze si o serie intreaga de petreceri axate pe diverse genuri muzicale precum Glitch Hop, Ghetto Funk, Dub Step si Drum and Bass.
  Experienta din anii anteriori precum si prestatiile inedite il aduc in timp pe scenele unor festivaluri precum PLAI Festival, Electric Playground, Vest Fest, Magnetic Festival, Revolution Festival, Street Food Carnival, Embargo Fest sau Music Travel, scene pe care are ocazia sa mixeze alaturi de nume mari din industria muzicala autohtona si internationala.
  Vineri 27 Decembrie ne reintalnim cu dj KuKy in D’arc The Bar intr-o petrecere aniversara, petrecere ce se doreste o calatorie muzicala prin genurile ce l-au consacrat in orasul de pe Bega.

  Happy Flow si MCx Woodie ii vor fi alaturi pentru a completa seara cu prestatiile lor.

  Acces: 10 Lei < 12:00 < 20 Lei

  Comentarii