Peter Chapman sau, așa cum îl știm noi, Erb N Dub este un artist care face ravagii în scena drum & bass, fie că vorbim despre piesele mai noi sau cele cu o oarecare vechime.

Harry Shotta, Example și Dynamite MC sunt doar câțiva dintre artiștii cu care Erb N Dub a colaborat pe parcursul carierei sale în industria muzicală. Pe lângă propriile releaseuri, acesta se poate mândri și cu o serie de remixuri ale unor piese lansate de TC, Foreign Beggars, Krafty Kuts, The Prototypes și DJ Fresh.

Felul în care acesta tratează muzica pe care o oferă publicului l-a ajutat să atragă susținerea unor nume mari din scenă, printre acestea numărându-se Andy C, Mista Jam, Friction și Noisia. Susținerea a venit și din partea unor canale cunoscute de Youtube (UKF și SBTV), dar și de la bine cunoscutul post de radio BBC Radio 1.

Ultimii doi ani au fost deosebit de prolifici pentru Erb N Dub, începând cu repetatele difuzări ale pieselor sale la BBC Radio 1 și continuând cu nominalizarea la Drum&BassArena Awards pentru cel mai bun remix al anului 2016. Tot în anul 2016 a apărut și releaseul său de debut la Ram Records. De-a lungul timpului mai multe labeluri precum Playaz, Ram Records și Technique Recordings l-au ajutat pe Erb N Dub să își facă piesele cunoscute.

Stilul său unic de a întreține atmosfera unei petreceri a determinat prezența acestuia pe marile scene ale Europei și ale Statelor Unite ale Americii, acesta mixând în majoritatea cluburilor cunoscute.
Erb N Dub ne va vizita și pe noi în curând și abia așteptăm să îl vedem live!

ERB N DUB

WEBSITE | FACEBOOK | TWITTER | SOUNDCLOUD

 

Comentarii