Originar din St. Petersburg, Rusia, Alexey Egorchenkov aka Enei a dezvoltat o pasiune pentru drum & bass de prin 2003. Ca mulţi alţii de dinaintea lui, acesta a început jonglând cu propriile creaţii, iar imediat după a început să mixeze. Inițial Alexey a avut success în Rusia, iar lucrurile au prins amploare în 2007. În decursul acestui an, artistul a câştigat prima sa lansare oficială la Fokuz. În timp ce creaţiile sale au început să ia o anumită formă, n-a durat mult până când Kasra i-a asigurat primul release pentru Critical Music, la sfârşitul anului 2010. Lansând ‘Cracker’, ‘One Chance’ şi mult lăudatul ‘Stone Head EP’, în ciuda faptului că discografia lui Enei era relativ mică, văzând potenţial, Kasra l-a vrut exclusiv pentru Critical în 2011. Acesta a fost un an foarte bun pentru Alexey, cireaşa de pe tort fiind titlul de ‘Best Newcomer Producer’, câştigat în cadrul Drum & Bass Arena Awards.

La începutul anului 2012, lucrurile încep să evolueze din ce în ce mai bine pentru DJ-ul producătorul nr. 1 al Rusiei, albumul său de debut fiind complet și programat pentru lansare în noiembrie. Cel de-al doilea album, ”Rituals” a fost lansat la finalul lunii octombrie 2015 în faimosul club Fabric din Londra și s-a bucurat de feedback pozitiv atât din partea marilor artiști de dnb, cât și din partea fanilor.

Sprijinit de Goldie, London Elektricity, Bailey, DJ Hype, Andy C, Kasra şi mulţi alţii, având şi programul din ce în ce mai încărcat, putem garanta că acesta este doar începutul uneia dintre cele mai incitante generaţii de noi producători, în cadrul muzicii electronice din ziua de astăzi, ce evoluează într-un tempo rapid.

ENEI

FACEBOOK | TWITTER | SOUNDCLOUD | INSTAGRAM

Comentarii