Emperor, unul dintre producătorii din noua generație de artiști talentați, cu release-uri de categorie grea pe labeluri precum Critical, Symmetry, Neodigital și Ammunition, este considerat o adevărată forță în muzica drum and bass.

Track-ul său de debut “Monolith”, scoasă pe Critical:Modulations în iunie 2012 a distrus ringurile de dans din scena D&B. Acest release pe Modulations, a format prietenia dintre el și Kasra. Cei doi s-au întâlnit înainte să fie lansat și au vorbit despre o posibilă colaborare, urmând să înceapă munca pentru un nou EP ce s-a concretizat în Begin EP. După ce EP-ul s-a lansat, Emperor a devenit din ce în ce mai cunoscut, iar melodiile sale au fost pus în întreaga lume la petreceri.

Colaborările cu Mefjus, “Hello World EP” din care fac parte “Disrupted” și “Void Main Void”, l-au poziționat pe acesta în vârf. Noisia și Spor au fost cei datorită cărora și-a început cariera de producător. Într-un interviu afirmă că Phace, Misanthrop, Maztek, The Upbeats și Mefjus sunt favoriții lui.

Fără niciun dubiu Emperor este unul dintre cei mai captivanți producători datorită mecanicii sale de a combina diverse sunete. Cum piesele lui sunt redate de artiști de top precum Andy C, Hype sau Rockwell, Emperor este unul din oamenii pe care nu trebuie să îi ratezi.

EMPEROR

FACEBOOK | SOUNDCLOUD | INSTAGRAM | TWITTER

Comentarii