Weekend-ul trecut a avut loc party-ul pe care l-am așteptat luni bune, cu foarte mare nerăbdare. Eatbrain Night, organizat de Freenetik, chiar la mine în oraș. M-am pregătit cu tricoul Eatbrain, fiind label-ul meu preferat, și cu foarte mult somn în spate, cât să mă țină energia până dimineață. După aproape un an, Freenetik Party s-a reîntors în hale, iar fericirea mea a fost mai presus de orice. Imediat ce am ajuns în față la Fructus, vibe-urile bune și-au făcut simțite prezența, toată lumea împroșcând cu zâmbete în stânga și în dreapta.

Cel care a dat startul nopții ce urma cu siguranță să fie de neuitat a fost Outbreak. Așa cum bănuiam și cum îmi și place de altfel, acesta a intrat direct în neurofunk, cu hala deja plină. Mastif a făcut și el un show bun pregătindu-ne cum trebuie pentru cei trei membri Eatbrain ce urmau să urce pe scenă.

Jade și-a făcut apariția în aplauzele noastre aproape isterice și timp de o oră jumătate ne-a uimit în ultimul hal cu dexteritatea și skill-urile lui, lăsându-ne fără cuvinte. În timpul set-ului, acesta și-a făcut timp să vină să-și salute fanii și să împartă stickere, fapt care ne-a încântat pe toți.  De asemenea, set-ul său și-a câștigat primul loc în topul celor mai bune set-uri auzite de mine la party-uri până în prezent.

Mindscape a făcut și el o treabă grozavă având un set impecabil din punct de vedere compozițional și a continuat perfect nebunia lăsată în urmă de Jade, ținând publicul în priză până la venirea ultimului headliner, Hypoxia. El a făcut senzație încă de la început cu a treia melodie, aceasta fiind nu alta decât Ripgroove, care a readus lumea în hală din pauza de țigară. Ridicandu-se la așteptările noaste, Hypoxia a alungat somnul și oboseala de la ora 5 dimineața cu un neurofunk cum doar el știe să facă.  Toți trei au avut ca și core noul LP autointitulat a lui Misanthrop, conținând melodii ce îți induc adrenalină în sânge și dopamină în creier, câteva dintre ele fiind Fatality (favorita mea), Antimachine, Rosebud, etc. Tot odată, toți trei ne-au încântat urechile cu ce cred eu a fi noul remix a lui Prolix de la Clublife a lui L 33.

În continuare, Boogeyman ne-a ținut activi cu un alt set nebun de-al său, menținând și starea foarte bună ce plutea în aer. Fiind ultimul pe timetable, Loopkian a ținut energia în interiorul halei și ne-a făcut să nu vrem să o părăsim, ba chiar să ne dorim să ne mai țină acolo măcar câteva ore în plus. Pe la jumătatea set-ului însă, am avut surpriza să îl vedem și pe Noxious pe scenă. Cei doi au făcut un b2b foarte bine venit, urmând ca dimineața de party să se termine cu niște unde transmise doar de Noxious.

Party-ul a avut un succes total și abia așteptăm următoarea ediție. Felicitări celor de la Freenetik pentru organizarea un asemenea party masiv dar și pentru întoarcerea în hale. Sperăm că vor fi cât mai multe ediții de amploarea acesteia pe viitor. Mulțumim tuturor celor implicați pentru o seară excepțională!

Vă îndemn să vizionați interviurile celor de la Avangarda Crepusculară cu toți artiștii prezenți la Eatbrain Night, pentru a afla mai multe despre ei și pentru a reauzi mici bucăți din set-urile fiecăruia.

 

Comentarii