Drumsound & Bassline Smith este un grup de muzică electronică din Derby, Marea Britanie format din Andy Wright și Ben Wiggett cunoscuți sub numele de ”Drumsound” și Simon “Bassline” Smith, deținătorii casei de discuri Technique Recordings. Cei doi au început să aibă succes în 2004 când piesa “Odyssey” s-a clasat pe locul 10 în lume (MixMag) și pe locul 1 în UK Dance Chart. De altfel, tot în același an, a apărut pe piață albumul de debut “Nature of the Beast”.

Drumsound & Bassline Smith au la activ câteva remixuri, printre care VV Browns “Leave”, Chipmunk “Oopsy Daisy”, Moby “After”, Youngman MC “Who Knows”, Afrojack feat. Eva Simons “Take Over Control” și șase albume de studio: Nature of the Beast(2004), Street Technique(2006), 10 Years of Technique(2009), Wall of Sound(2013), Tech 100 Retrospective(2014) și 15 Years of Technique Album(2015).  “10 Years of Technique” a ajuns pe locul 1 la posturile de radio BBC Radio 1 și 1Xtra în noiembrie 2009.

“The Truth” și “Outlaw Renegade”, piese apărute la finele anului 2015 de pe viitorul album, au reușit să stârnească curiozitatea ascultătorilor de drum and bass. Au fost preluate și de alți DJ în seturile lor datorită energiei pe care o transmit. Tot ce ne mai rămâne de zis e că sperăm să îi vedem și în România!

DRUMSOUND & BASSLINE SMITH

WEBSITE |FACEBOOK | TWITTER | SOUNDCLOUD | YOUTUBE

Comentarii