Un vis al celor de la AnonimTM se indeplineste sambata la Timisoara, când DJ-ul brazilian PATIFE soseste in oras impreuna cu membrul de onoare al organizatiei, britanicul DJ SUV de la celebrul grup Reprazent

Cine a fost vreodata la un party AnonimTM stie ca vibe-ul este unul foarte special, iar acest eveniment reprezinta esenta promovata de DJ-ii si mc-ul timisoreni. DJ PATIFE (v recordings) este unul dintre principalii DJ brazilieni, si cel care a facut din Drum’n’bass un gen national in tara sa natala. Considerat “eroul local” in Sao Paulo, Patife, care se afla in turneu european, vine pentru prima data in Romania.

Colaborarile de-a lungul anilor cu DJ SUV (playside, full cycle, v rec) au fost un mare ajutor pentru scena romaneasca. Legaturile cu Brigada Artistica Urbana, sau concursul “Se Cauta O Voce” la care Tina a devenit vocea AnonimTM, sunt doar cateva exemple. De data asta, impreuna cu Patife, Tina si producatori timisoreni, vor crea un single “Made in TM” in zilele  de dupa party.

Nu va ramane decat sa va puneti de pe acum pantofii de dans pentru sambata in D’arc sus.

Event FB aici-> https://www.facebook.com/events/1338712152817752/

 

Comentarii