Cum toate se schimbă cu o viteză nebună în jurul nostru, a venit momentul și pentru www.drumandbass.ro să se schimbe. După ce din 2002 până zilele trecute acest site s-a bazat în primul rând pe forum, acum e timpul să postăm știri, articole și alte materiale interesante aici, iar restul conversațiilor să le mutăm pe Facebook.

Ne-a fost greu să luăm decizia asta deoarece ne tot veneau în minte prieteniile legate, mixurile împărtășite pe vremea când nu știam de ‘share-uri’ și evenimentele pe care le așteptam cu sufletul la gură. Privind în urmă până și haterelile pareau amuzante și oarecum inocente!

Acum însă că am pornit pe acest drum sperăm să ne fiți alături și să ne ajutați să punem România pe harta mondială a DrumAndBass-ului! Fani, fanatici, promoteri, dj, mc, producători, for the love of DNB, uniți-vă! Să lăsăm ce a fost în urmă și să nu uităm de ce suntem cu toții aici!

Mii de mulțumiri membrilor de pe forum și tuturor celor care s-au implicat ani de-a rândul în creșterea scenei de dnb din România. Vă știți voi care ;)

www.facebook.com/DrumAndBass.ro
www.twitter.com/drumandbassro
www.soundcloud.com/drumandbassro
www.mixcloud.com/DrumAndBassRo
www.google.com/+DrumandbassRomania
www.youtube.com/c/DrumandbassRomania
www.instagram.com/drumandbass.ro

Comentarii