Anul trecut pe vremea asta eram la Freenetik Party la party-ul cu Insideinfo și DLR. Anul acesta chiar în aceeași perioadă, o parte din echipa noastră a ajuns în Timișoara pentru Methlab Night.

Am fost întâmpinați cu drag, ca de fiecare dată când ajungem acolo și într-o locație pe care noi nu am apucat să o vedem până acum – Escape Venue. Locația e chiar ceea ce ne imaginam ca ar fi perfect pentru Freenetik din toate punctele de vedere – de la personal și spațiu până la set-up: visuals (super-super bine realizate) și sonorizare. În plus, tot ceea ce m-a inconjurat, m-a făcut cumva să mă simt ca la o scenă dintr-un festival mare, mai ales că am dat de foarte mulți oameni din alte țari, în special din Germania și UK. Mi s-a părut chiar un lucru flatant pentru scena din țara noastră. Rudeness a deschis party-ul, urmând WAR, Machine Code, Disprove plus afterparty-ul făcut de Terabyte și Jigga. Pe artiști îi știm cu toții foarte bine și știm nivelul la care au ajuns toți. Timetable-ul a fost bine pus la punct, încât am rezistat până la finalul petrecerii.

E clar că avem numai cuvinte de laudă, nu? Oricum deja ne facem planuri și pentru săptămâna viitoare. Ne vedem la S for Supercharged Bass!

Comentarii