În seara de 3 septembrie, am avut bucuria de a lua parte la primul meu Birthday Bash al DrumAndBass.ro, ca și newbie în echipa lor. Am avut așteptări mari de la DJ, cunoscând bine de ce e în stare fiecare și, în mare, nu au fost dezamăgiri. Liceul Silvic din Timișoara a fost gazda petrecerii, iar cei de la Austronaut Kru s-au asigurat că sunetul pătrunde în fiecare dintre noi și ne atinge glandele sensibile.

Încă de la ora 22, oamenii au început să apară cu mic, cu mare și să se lase purtați de liquid-ul de warm-up a lui Clark, care așa cum obișnuiește, pune lumea în mișcare încă de la primele piese. Rudeness a fost următorul, continuând bine filmul lui Clark, introducând și ritmuri mai heavy pe final.

Zero a intrat în forță, având un set de jungle bine dichisit, care i-a făcut intrarea lui Beepo la perfecție, acesta ducându-ne în zone mai deep ale drum and bass-ului, terminând cu neurofunk. În continuare, Jigga și Elarith și-au făcut bine simțită prezența cu două seturi de neurofunk care au pus toată lumea pe picioare. Dăm vina pe ei pentru gardul care a fost împins până în sub-uri, o întâmplare foarte normală, dat fiind faptul că am eram la Freenetik.

Boogeyman, a personal favourite, ca să zic așa, ne-a omorât (în cel mai bun mod posibil) cu setul său de crossbreed, dar și cu specifica lui prezență scenică umplută de vibe-uri pozitive.

Padre și No Exit ne-au dat puțin timp să respirăm, eu pregătindu-mă de back to back-ul lui Cips și 2BE. În mod surprinzător, aceștia nu ne-au întâmpinat cu jump-up-ul nebun cu care ne-au obișnuit, ci cu ritmuri de deep și mult bass. Într-un final însă, spre bucuria tuturor, au dat publicului ce aștepta.

Venirea lui Noxious la pupitru ne-a îndemnat să ne facem cruce și să sperăm că scăpam cu viață, iar Loopkian ne-a făcut o surpriză plăcută și a încheiat party-ul așa cum am și sperat, într-un set de hardcore, pentru care îi mulțumesc.

Party-ul a avut câte puțin pentru fiecare și nu cred că cineva a plecat nemulțumit. Big up Freenetik Party și Freenetik Kru, ca de obicei, ați făcut o treabă minunată. Și încă o data, la mulți ani DrumAndBass.ro, a fost un bash cât se poate de reușit cu o stare de bine ce a plutit în aer în cele 12+ ore de party.

Comentarii